Viorel Cataramă, după ce „a şters pe jos” cu Rareş Bogdan. „Nu pot înţelege cum un om inteligent poate deveni atât de obedient”

Omul de afaceri Viorel Cataramă a declarat că regretă după ce s-a certat cu europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, în direct, la România TV. Fostul senator a explicat că îl apreciează pe Bogdan, dar nu înţelege cum "poate deveni peste noapte atât de obedient".

RomaniaTV.net
19 mai 2020, 15:55
Viorel Cataramă, după ce „a şters pe jos” cu Rareş Bogdan. „Nu pot înţelege cum un om inteligent poate deveni atât de obedient”

„Ieri, spre miez de noapte, m-a sunat Cozmin Guşă, pentru a mă dojeni ca «am şters pe jos cu Rareş Bogdan la emisiunea lui Victor Ciutacu». Este adevărat, mă leagă o amiciţie de 25 de ani cu Rareş şi, din acest punct de vedere, am un sentiment de regret pentru ce am făcut!

Dar totuşi, nu pot înţelege cum un om inteligent, poate deveni peste noapte atât de obedient, susţinând necondiţionat toate acţiunile şi deciziile unei persoane (preşedintele Klaus Iohannis), care au dus la suspendarea libertăţilor şi falimentul economic al României, cu încălcarea brutală a Constituţiei; chiar atât de mult să conteze interesele personale?

Nu voi obosi în a repeta că, deşi virusul există, măsurile adoptate au fost şi sunt disproporţionale în raport cu pericolul anunţat, cauzând suferinţe inutile pentru milioane de români (şomaj, sărăcie, foamete, afecţiuni mintale, lipsa acces la sănătate…). Frica ucide, nu virusul, să nu ne fie frică!”, a scris Viorel Cataramă pe Facebook.

Viorel Cataramă este iderul Dreptei Liberale. Omul de afaceri s-a expus recent infectării cu coronavirus, mergând în localitatea Bărbuleşti unde s-a îmbrăţişat cu mai mulţi oameni care au avut coronavirus.

El a fost testat de trei ori pentru noul coronavirus, iar rezultatul este negativ.

Rareş Bogdan acuză PSD pentru vidul legislativ de trei zile după starea de urgenţă. „PSD nu a gândit decât strict electoral”