Viorel Cataramă şi-a făcut mai multe operaţii estetice. Cum s-a transformat politicianul în ultimii ani

Viorel Cataramă a ţinut capul de afiş după ce a vrut să se infecteze cu COVID-19, ca să arate că nu se întâmplă nimic. Acum câteva luni, afaceristul s-a implicat și în cazul Caracal. Cu o zi în urmă, a anunțat marți că lansează o nouă alianţă politică, denumită Mișcarea Patrioților Români (MPR).

27 mai 2020, 20:07
Viorel Cataramă şi-a făcut mai multe operaţii estetice. Cum s-a transformat politicianul în ultimii ani

Viorel Cataramă, 65 de ani, a mărturisit că arată mai tânări cu zece ani datorită intervențiilor realizate de soția sa, celebrul chirurg estetician Adina Alberts, care i-a efectuat mai multe operații estetice.

Viorel Cataramă s-a spovedit la ÎPS Teodosie după ce a vrut să se infecteze cu coronavirus. „Am venit să primesc o binecuvântare” 

„Am recunoscut că am apelat la operaţii estetice şi orice cetăţean de pe pământul ăsta ar trebui să facă la fel, să apeleze la toate descoperirile din domeniul medical”, a spus Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă a fost sursă a Securităţii. Folosea numele propriu şi două nume conspirative

Adina Alberts a spus și ea la rândul ei într-un interviu mai vechi că nu a fost nevoie să-și convingă soțul pentru că el are o mentalitate deschisă: „Nu a fost nevoie să îl conving eu. Este un tip open minded. Cunoştea acest procedeu înainte de a mă întâni pe mine. Este adevărat că acum îmi este pacient şi eu sunt cea care are grijă de felul în care arată. Trebuie să recunoaşteţi că este departe de a fi vreun Mickez Roucke sau Sylvester Stallone. Totul la el este calculat şi executat cu simţul măsurii”.


loading...
Partenerii noștri