Viorel Cataramă organizează un protest în piata Victoriei. Omul de afaceri luptă pentru o viaţa normală şi dreptul la muncă

Viorel Cataramă a invitat românii la un protest organizat în piaţa Victoriei, sâmbătă, la ora 17:00. Omul de afaceri doreşte să lupte alături de cetăţeni pentru menţinerea drepturilor şi libertăţilor fundamentale, pentru dreptul la muncă, dar şi la o viaţa normală.

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 13:06
Viorel Cataramă organizează un protest în piata Victoriei. Omul de afaceri luptă pentru o viaţa normală şi dreptul la muncă

Omul de afaceri consideră că pandemia de coronavirus a afectat grav economia României, iar acest lucru putea fi evitat, în contextul în care din punctul de vedere al acestuia coronavirusul nu există. În timpul pandemiei, Cataramă a mers într-un focar de coronavirus pentru a se putea infecta cu COVID-19. În urma a două teste pentru coronavirus rezultatul a ieşit negativ.

„Să luptam pentru menținerea drepturilor și libertăților noastre fundamentale, pentru dreptul la muncă și la o viață normală. Să luptăm pentru semenii noștri care suferă în fața spitalelor pentru că nu sunt bolnavi de Covid, pentru milioanele de români care au sărăcit ca urmare a măsurilor aberante luate de autoritățile române în disprețul legii și al realității. Protest organizat de Mișcarea Patrioților Români (MPR)” , este mesajul postat de omul de afaceri pe Facebook.

Citeşte şi: Cataramă, reacţie dură la adresa medicilor Arafat, Cercel, Rafila şi Musta: Au promovat suspendarea libertăţilor pe baza supoziţiilor

Viorel Cataramă a reacționat dur la avertismentele medicilor Raed Arafat, Streinu Cercel, Alexandru Rafila și Virgil Musta legate de prelungirea stării de alertă în România. Omul de afaceri susține că aceștia vor trebui să răspundă în faţa legii.

Cataramă susţine că medicii ameninţă drepturile şi libertăţile suspendate, reprezentând latura medicală a dictaturii politico-medicale şi au promovat suspendarea libertăţilor pe baza de supoziţii şi alte interese ascunde, însă fără nicio legătură cu binele general al populaţiei.