Viorel Cataramă a primit rezultatul celui de-al treilea test pentru coronavirus. Ce decizie a luat soţia lui, medicul Adina Alberts

Viorel Cataramă a efectuat al treilea test pentru COVID-19, boala infecţioasă provocată de noul coronavirus, iar rezultatul este negativ. Afaceristul a mers în urmă cu două săptămâni în comuna Bărbuleşti, un focar de COVID-19, pentru a se autoinfecta cu noul coronavirus.

RomaniaTV.net
19 mai 2020, 16:29
Viorel Cataramă a primit rezultatul celui de-al treilea test pentru coronavirus. Ce decizie a luat soţia lui, medicul Adina Alberts

Pe 7 mai, Viorel Cataramă a mers în localitatea Bărbuleşti din Ialomiţa pentru a se autoinfecta cu noul coronavirus. Afaceristul a anunţat că se află în afara oricărui pericol deoarece rezultatul celui de-al treilea test este negativ.

„Două teste RT-PCR, plus un test IgG/IgM, total trei teste, toate negative”, a declarat Viorel Cataramă, pentru VIVA!.

Viorel Cataramă, după ce „a şters pe jos” cu Rareş Bogdan. „Nu pot înţelege cum un om inteligent poate deveni atât de obedient”

Viorel Cataramă este soţul medicului estetician Adina Alberts. Deşi este acasă alături de familie, afaceristul spune că este revoltat din cauza deciziilor luate de autorităţi pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

„Fericit în familie, revoltat față de decizia autorităților privind suspendarea libertăților și falimentarea României de către Președintele Iohannis și Parlamentul României”, a declarat Viorel Cataramă.

De asemenea, fostul senator a anunţat că miercuri se va întâlni cu IPS Teodosie pentru a găsi soluţii în aşa fel încât credincioşii să poată merge la biserică.

După ce a aflat rezultatul celui de-al treilea teste pentru coronavirus al soţului ei, Adina Alberts s-a întors cu fetița acasă la Viorel Cataramă.

În momentul în care a aflat că Viorel Cataramă vrea să se infecteze cu noul coronavirus, Adina Alberts şi-a luat fetiţa şi a plecat din domiciliul familiei, pentru siguranţa lor.

Medicul Adina Alberts explică cum dezinfectantul ar putea fi folosit în tratarea coronavirusului. „Ce o să aflați o să vă cutremure”