Viorel Cataramă şi Adina Alberts, naşii unui politician celebru! Petrecerea a avut loc la Snagov FOTO

Viorel Cataramă şi Adina Alberts au fost naşi de cununie pentru Petru Constantin Luhan, fost europarlamentar PDL, care le este şi prieten şi asociat, şi pentru soţia acestuia.

01 nov. 2021, 11:41

Viorel Cataramă şi Adina Alberts, naşii unui politician celebru! Viorel Cataramă şi Adina Alberts au fost naşi de cununie pentru Petru Constantin Luhan, fost europarlamentar PDL, care le este şi prieten şi asociat, şi pentru soţia acestuia. Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 1, în prezenţa unui număr restrâns de rude şi prieteni, iar petrecerea a avut loc la Snagov.

Viorel Cataramă şi Adina Alberts, naşii unui politician celebru!

Mireasa a purtat o rochie albă, mulată pe corp, iar mirele a îmbrăcat un costum cu vestă, de culoarea murei. Adina Alberts a ales pentru acest eveniment un deux-pieces din saten, de un verde smarald, deosebit de elegant, la care a purtat pantofi stiletto aurii. Dacă la starea civilă a ales un costum gri, cu cămaşă albă, fără cravată, afaceristul Viorel Cataramă s-a schimbat, la petrecere, într-un costum negru cu papion, scrie VIVA!.

Viorel Cataramă a dezvăluit cum a făcut primul său milion de dolari: „Uşor, simplu de tot”

Petru Constantin Luhan, expert în accesarea de fonduri UE şi fostul manager financiar la OMV Petrom şi Continental Automotive, a fost ales europarlamentar pe listele PDL la alegerile din 2009, fiind membru în Comisia pentru Dezvoltare Regională şi în delegaţia pentru relaţiile cu Elveţia şi Norvegia, la Comisia parlamentară mixtă UE-Islanda şi la Comisia parlamentară mixtă a Spaţiului Economic European (SEE), şi membru supleant al Comisiei pentru Afaceri Economice şi Monetare.

Petru Constantin Luhan, 44 de ani, a mai fost căsătorit şi este tatăl unei fetiţe de 5 ani, Rania Sara.