Viorel Hizo: Este dezamăgitor că nu ne-am calificat

Antrenorul Vasluiului a spus mereu că prin calificarea în grupe echipa sa şi-a atins obiectivul, dar după eliminarea din Europa League nu şi-a putut ascunde dezamăgirea.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 21:38
Viorel Hizo: Este dezamăgitor că nu ne-am calificat

FC Vaslui părăseşte Europa League după ce a pierdut cu 0-2 la Zurich. Antrenorul Viorel Hizo era amărât din cauza rezultatului şi a faptului că meciul s-a pierdut din cauză că i-au lipsit mulţi oameni de bază.

„Tot norocul pe care l-am avut în această competiţie s-a transformat în eşecuri când ne aşteptam mai puţin. Din păcate, pentru noi s-au adunat toate în această ultimă etapă. Pe lângă cei suspendaţi şi accidentaţi, au mai apărut şi accidentările lui Cerniauskas şi Sânmărtean. Sânmărtean avea glezna umflată, nu credeam să avem aceste probleme medicale. Forţa nostră de atac a scăzut foarte mult, neputându-ne baza pe Wesley, Sânmărtean sau Temwanjera. Este dezamăgitor că nu ne-am calificat. Nu pot fi supărat pe echipă, în această competiţie am făcut 6 puncte, ceea ce este foarte bine”, a spus Hizo.

FC Vaslui a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa, după ce a pierdut, miercuri, în deplasare, cu scorul de 0-2 (0-0), meciul cu formaţia elveţiană FC Zurich, în ultima etapă a grupei D a competiţiei, iar Lazio a învins Sporting Lisabona, scor 2-0.