Viorel Hrebenciuc: „Ţinta nu sunt eu! Candidatul la Preşedinţie este adevărata ţintă”. Reacţia lui Ponta

Viorel Hrebenciuc, urmărit penal în trei dosare, a declarat, joi, că adevărata "ţintă" a DNA este candidatul la Preşedinţie, Victor Ponta, şi nu el. Viorel Hrebenciuc a fost prezent la sediul DNA Braşov pentru a-l susţine moral pe fiul său, care a fost reţinut de procurori. 

23 oct. 2014, 12:07
Viorel Hrebenciuc: „Ţinta nu sunt eu! Candidatul la Preşedinţie este adevărata ţintă”. Reacţia lui Ponta

„Ţinta nu sunt eu, atât Viorel Hrebenciuc, cât candidatul la Preşedinţie”, a spus Viorel Hrebenciuc. 

Premierul Victor Ponta a comentat declaraţiile lui Viorel Hrebenciuc. Întrebat astfel daca se simte o tinta a DNA, premierul a răspuns: „Nu mă simt o ţintă a nimănui, cred că toată lumea mă sprijină şimă iubeşte„, scrie stiripesurse.ro

Viorel Hrebenciuc a mers, joi dimineaţa, la DNA Braşov împreună cu fiul său, pentru a-l susţine moral.

Hrebenciuc a venit la sediul DNA Braşov în jurul orei 04.00, imedait după ce a fost adus fiul său. El a spus că a venit în calitate de tată.

„Pur şi simplu vreau să-l văd. N-am cum să iau legătura cu el, nici n-am de ce să iau. Ca să vadă că este susţinut moral de mine”, a spus Hrebenciuc.

Întrebat cum s-a simţit când a aflat că fiul lui va fi dus la DNA, Hrebenciuc a răspuns: „Nefericit. Şi cred că orice părinte s-ar fi simţit la fel”.

Andrei Hrebenciuc, REŢINUT pentru 24 de ore în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri VIDEO

În ceea ce priveşte acţiunile DNA, Hrebenciuc a remarcat că acestea au fost demarate în campania electorală.

„Acţiunea aceasta cu Hrebenciuc, trei dosare, a început în 15 octombrie, în plină campanie electorală. Legăturile le faceţi dumneavoastră. În fapt, fără să am prea mare implicare, s-a întâmplat următoarea chestiune: pe rol există o decizie definitivă irevocabilă şi executorie a Tribunalului din Covasna care este valabilă şi astăzi. Niciun metru pătrat nu s-a retrocedat… Concluzia ar fi următoarea: DNA se ocupă de retrocedări şi de toate actele de corupţie care s-au întâmplat în trecut, nu le-a finalizat pe toate, normal, dar acum văd că se preocupă de presupusele acte de corupţie din viitor”, a spus Hrebenciuc.

În legătură cu discuţia avută cu Dan Şova, Hrebenciuc a spus că „discuţiile la cafea nu se dau publicităţii”.

„Această stenogramă care are şi acest conţinut politic a fost dată publicităţii de un organism cum este DNA care nu ar prea trebui să se implice în campanii electorale. Am un mare defect în viaţa mea. Nu reuşesc să spun niciodată nu la orice rugăminte mi se aduce a colegilor…”, a adăugat Hrebenciuc.