Viorel Lis a ajuns de urgenţă la spital pentru că nu are căldură în casă. Starea fostului primar s-a agravat

Viorel Lis a ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-a ars piciorul într-un radiator. Fostul primar al Capitalei, în vârstă de 77 de ani, suferă şi de diabet, iar starea sa de sănătate s-a agravat

13 feb. 2022, 10:48
Viorel Lis a ajuns de urgenţă la spital pentru că nu are căldură în casă. Starea fostului primar s-a agravat

Ghinioanele de ţin lanţ de Viorel Lis. Aflat încă în recuperare după infectarea cu COVID, fostul primar a fost internat la Spitalul Floreasca deoarece şi-a ars unul dintre picioare din cauza unui radiator.

Viorel Lis şi soţia sa, Oana, locuiesc în Sectorul 3 al Capitalei, iar în ultima vreme au mari probleme cu furnizarea căldurii, motiv pentru care sunt nevoiţi să se încălzească cu ajutorul caloriferelor electrice. La un moment dat, Viorel Lis a adormit cu piciorul pe unul dintre radiatoare şi s-a ales cu arsuri.

„Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adormit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital.

Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a povestit Oana Lis,  conform Click.

Citeşte şi: Oana Lis va moșteni întreaga avere a lui Viorel Lis. Soția edilului a pus mâna pe una dintre afacerile familiei: „În primul rând, banii contează”

Viorel Lis a ajuns de urgenţă la spital pentru că nu are căldură în casă. Bolile de care suferă fostul primar

În vârstă de 77 de ani, Viorel Lis suferă de diabet, iar în urmă cu mai mulţi ani a făcut accident vascular cerebral. Din cauza bolilor, fostul edil abia se mai poate mişca prin casă.

„Am ajuns asistenta lui Viorel. Bravo lui că și-a luat nevastă tânără, a știut el de ce, și uite că ne-au prins atâția ani împreună! El de abia se mai mișcă săracul și prin casă. Întră în șosete ca să facă duș! Asta e vârsta, n-ai ce-i face! Bine că am scăpat măcar de Covid-ul ăsta. El a rămas cu o tuse, eu, în schimb, am avut probleme psihice, am rămas cu stări de anxietate foarte urâte”, a mai precizat Oana Lis.

Mai mult, Viorel Lis a suferit în perioada pandemiei pentru că nu a putut ieşi din casă, întrucât se numără în categoria persoanelor din categoria de risc. El a suferit și o semi-pareză la picioare în urmă cu ceva timp, lucru care i-a afectat mobilitatea. În noiembrie 2021, Oana și Viorel Lis au fost infectați amândoi cu Covid-19 și au fost internaţi la Institutul „Matei Balș” în aceeași rezervă.

Citeşte şi: Atenţie, bărbaţi, cu cine vă căsătoriţi! Şase nume de fete predispuse la a-şi înşela partenerii