Viorel Lis a ajuns lefter. Oana vinde tot din casă: „Nu vreau să-mi critice nimeni soţia”

În ultima vreme, Viorel Lis a avut probleme grave de sănătate, iar cheltuielile au fost mult mai mari. Se pare că familia Lis nu stă deloc bine la capitolul finanţe, în cele din urmă au luat o decizie. Mai degrabă, Oana a hotărât să vândă lucruri din casă, pentru a face rost de bani.

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 18:23
Viorel Lis a ajuns lefter. Oana vinde tot din casă: „Nu vreau să-mi critice nimeni soţia”

Fostul edil al Capitalei îşi sprijină soţia, însă nu vrea să vândă hainele şi nici tablourile pe care le deţin. Bărbatul a mai spus că analizele şi medicamentele lui costă foarte mult, iar veniturile nu sunta aşa mari.

Nu vreau să-mi critice nimeni soţia. Ea se ocupă de mine şi de toate cheltuielile. Eu cheltuiesc foarte puţin. Ea e moartă fără bani. Analizele mele costă mult. Am 2.200 de pe urma funcţiei de primar general, 1.000 de la revoluţionari şi un apartament închiriat de unde iau 200 de euro pe lună. Ies cam 100-200 de lei de cheltuit pe zi. Nu vreau să vând hainele. Vreau să mi le duc la curăţat. Nu vând nici tablourile”, a declarat Viorel Lis în cadrul unui interviu, potrivit Ştirescu.ro.

Citeşte şi: Drama neştiută a Oanei Lis: „Bătăile erau la ordinea zilei de Sărbători”

Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, şi-a făcut testamentul

În prezent, Viorel Lis se simte foarte bine în comparație cu lunile trecute, în care a întâmpinat tot felul de probleme medicale, iar în urmă cu câteva săptămâni chiar a leșinat pe stradă. În tot acest timp, fostului edil al Capitalei i-a fost alături soția lui, iar acum el poate să o însoțească din nou la evenimentele mondene.

Potrivit fostului politician, și-a făcut deja testamentul în care se regăsește o moştenire de la ţară. Și asta pentru că singurul apartament pe care îl deținea l-a făcut deja cadou soţiei sale, Oana Lis.

Deși au existat multe zvonuri potrivit cărora Viorel Lis ar fi furat și înșelat în timpul mandatului de primar, acesta neagă informațiile. În timpul declarațiilor, fostul primar al Bucureștiului a spus că își dorește enorm să se împace cu rudele cu care nu are o relație bună.

Citeşte şi: Oana Lis, în luptă cu o BOALĂ GRAVĂ. Soţia fostului primar Viorel Lis a confirmat DIAGNOSTICUL TERIBIL

“Când va fi să mor, o să mor cu sufletul împăcat. Nu am minţit, nu a furat, nu am înşelat. Îmi doresc ca pe viitor să am o relaţie mai bună cu rudele. În momentul de faţă aproape toate rudele mă urăsc, m-am îndepărtat de rudele mele”, a mărturisit Viorel Lis.