Viorel Lis, probleme cu banii şi cu sănătatea. Ce pensie are fostul primar al Capitalei

Oana Lis a dezvăluit că starea de sănătate a fostului prima general al Capitalei s-a înrăutățit. În plus, a dezvăluit și ce pensie primește Viorel Lis de la statul român.

28 iun. 2021, 09:29
Viorel Lis, probleme cu banii şi cu sănătatea. Ce pensie are fostul primar al Capitalei

Viorel Lis, probleme cu banii şi cu sănătatea. Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a degradat din ce în ce mai tare în ultima perioadă, iar pensia pe care o primește de la stat este atât de mică încât și-o calculează leu cu leu. Oana Lis a declarat că Viorel Lis primește o pensie „de nimic”.

Viorel Lis, probleme cu banii şi cu sănătatea

Oana Lis este revoltată din cauză că Viorel Lis are o pensie de doar 3.000 de lei. Aceasta a mai spus că suma ar fi fost mai mare dacă fostul edil s-ar fi pensionat imediat după ce a fost la primărie. Această sumă de bani de-abia îi ajunge lui Viorel Lis să își plătească medicamentele. „Cheltuielile lunare sunt foarte mari. Eu sunt o femeie tânără, mai am şi eu nevoie de o manichiură, de un epilat, dar nu prea se mai poate. Iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei după ce a fost primar general. Nu este ca pensionarii din SUA care merg în cadru, în vacanţe şi au bucuriile lor. Noi abia ne plătim medicamentele. Dacă Viorel ieşea la pensie imediat, după ce a fost la primărie, ar fi avut o pensie mult mai mare, dar legea s-a schimbat şi a ajuns să ia cât o femeie de serviciu. Nu mi se pare echitabil”, a spis Oana Lis, pentru Click!.

Cui îi lasă Viorel Lis moştenirea: „Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”

Viorel Lis a fost internat de curând, iar tratamentul pentru o săptămână l-a costat toată pensia. Oana Lis a început să câștige și ea bani din ședințele de consiliere psihologică, însă a declarat că nu se poate angaja cu normă întreagă pentru că trebuie să fie alături de soţul ei. Soția fostului primar general al Capitalei se gândește serios la o pensie privată, spunând că dacă nu ia măsuri în ceea ce o privește, situația ei va fi și mai gravă decât cea a lui Viorel Lis.