Viorel Lis a împlinit 78 de ani. Ce surpriză uriaşă i-a pregătit soţia lui, Oana

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a împlinit, vineri, 78 de ani! Oana Lis i-a făcut o surpriză uriaşă, mai ales că, din cauza pandemiei, fostul primar al Capitalei nu poate sărbători alături de prieteni.

19 feb. 2021, 17:01
Viorel Lis a împlinit 78 de ani. Ce surpriză uriaşă i-a pregătit soţia lui, Oana

Viorel Lis a împlinit 78 de ani. Oana Lis a mers la o cofetărie de lux să-i cumpere un tort, cu un mesaj emoţionant: „Pentru mine ești încă primar. Și vei fi toată viața”.

Viorel Lis a împlinit 78 de ani

„Azi e ziua lui Viorel, face 78 de ani. Mulți înainte! Să îmi mai trăiască încă o sută! Sunt foarte curioasă, chiar i-am zis, dacă eu o să prind 78 de ani. Îmi doresc și eu. El zice că până la 70 de ani ține de gene, de ce mănânci, de cum ai grijă de tine și după 70 sunt ani dați de la Dumnezeu în plus, să te bucuri de ei. Din păcate, din cauza situației cu Covid-ul nu o să facem petreceri mari cum făceam înainte. Mi-e dor de prietenii noștri, o să petrecem acasă. I-am luat un tort lui Viorel, nici nu știam cât costă un tort, pentru că le primeam de la emisiuni de obicei. O să petrecem acasă, nu mergem nici măcar la păcănele, așteptam în martie să se vaccineze Viorel. Abia atunci a găsit loc în platformă și după aia ne dezlănțuim”, a declarat Oana Lis pentru Click!.

Oana si Viorel Lis, aproape de divorţ: „Ne-am spus vorbe grele!”

Oana Lis a spus in urma cu ceva timp ca este capabila sa faca orice pentru a-i satisface placerile sotului ei. Viorel Lis este dependent de jocurile de noroc, astfel ca pentru a-i aduce un zambet pe fata, sotia a condus kilometri buni pentru a-si duce sotul la o sala de jocuri: „A fost si varianta de a juca online, dar lui Viorel ii placea sa aiba biletele. Am mers o perioada in Ilfov, dar ca sa ii fac placerea lui Viorel. Este o placere controlata. Isi permite si el. Atunci cand ai avut mii de oameni in subordine, nivelul tău de adrenalină este foarte crescut. Deja i-am pus biletele lui Viorel. A avut si un bilet de 200 de lei pe care l-a castigat”.

„Testamentul” pe care Viorel Lis i l-a lăsat Oanei: „După ce mor, nu vreau să-ţi închizi viaţa”


loading...