Viorel Lis, declaraţie de dragoste impresionantă pentru Oana: „Era slabă psihic, dar am întărit-o. N-aş mai putea să trăiesc fără ea”

Viorel Lis (77 de ani) are tot mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, care s-au acutizat odată cu pandemia. Fostul edil al Capitalei este, din păcate, total dependent de soţia lui.

29 oct. 2021, 08:34
Viorel Lis, declaraţie de dragoste impresionantă pentru Oana: „Era slabă psihic, dar am întărit-o. N-aş mai putea să trăiesc fără ea”

Viorel Lis şi Oana sunt împreună de peste 23 de ani, iar în urmă cu 10 ani s-au căsătorit. Deşi îi despart 36 de ani, relaţia lor a trecut testul timpului, asta în pofida faptului că gurile rele spuneau că la mijloc nu ar fi dragoste, ci interes. Azi, Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate dintre cele mai grave, iar Oana îi este sprijin permanent şi nu-l scapă o clipă din ochi.

Viorel Lis şi Oana, îndrăgostiţi ca-n prima zi

Pentru a-i mulţumi că îi este alături, Viorel i-a făcut o declarație de dragoste specială. Acesta i-a transmis, în cadrul unei emisiuni, că nu ar putea trăi fără ea.

Ce pot să spun. Singura care rezolva tot este ea. Am încercat să fiu alături cât am putut. Am fost mereu apropiat. Întotdeauna am încurajat-o. A căpătat foarte multă încredere în ea și rezolvă foarte multe probleme pe care nici eu nu aș putea să le rezolv. Nu am făcut ceva special, doar am fost așa cum trebuie să fie un bărbat. Era destul de slabă psihic, iar eu am întărit-o. Nu aș mai putea să trăiesc fără ea”, a declarat Viorel Lis la Antena Stars.

Citeste si Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana Lis: „Se plimbă săracu’ doar prin sufragerie”

Viorel Lis, la un pas de moarte

Viorel Lis a fost la un pas de moarte în urmă cu câteva luni. Medicii i-au salvat viața după ce l-au operat de colecist. Au apărut însă alte probleme.

În ultima perioadă, au fost însă nevoiți să treacă prin situații dificile din cauza stării de sănătate degradate a fostului primar. Acesta suferă de o pareză care îl împiedică să se deplaseze.

Am probleme cu pareza asta pentru că nu mai pot să mai merg. Amețesc nu mai am echilibru. Merg cu cadrul ăsta dar ca să ma ridic trebuie să mă ajute Oana. Ca să ajung la baie este foarte greu, ca sa spăl fructe trebuie să mă țin de toți pereții. Dacă nu ar fi Oana ce aș face”, a declarat, recent, Viorel Lis.

Citeste si Oana şi Viorel Lis se ceartă pe tema adopţiei. De ce nu vrea fostul edil al Capitalei să înfieze un copil