Viorel Lis s-a vaccinat anti-Covid. Cum arată acum fostul edil al Capitalei: „Este un colac de salvare”

Viorel Lis s-a vaccinat anti-Covid. La 78 de ani, fostul edil al Capitalei a primit o doză Pfizer și s-a imunizat la Sanador, iar soţia lui, Oana, a imortalizat momentul şi a postat imaginile pe reţelele de socializare.

15 mart. 2021, 12:25
Viorel Lis s-a vaccinat anti-Covid. Cum arată acum fostul edil al Capitalei: „Este un colac de salvare”
Viorel Lis s-a vaccinat anti-Covid

Viorel Lis s-a vaccinat anti-Covid. În ultima vreme, bărbatul nu a mai apărut în spaţiul public şi asta din cauza problemelor de sănătate de care suferă. A preferat să nu ia contact cu multă lume, în contextul pandemiei de coronavirus.

Oana a făcut o postare pe Internet, publicând o poză cu Viorel Lis şi dovada vaccinării, făcând şi o glumă pe seama soţului său.

Citeşte şi: Oana şi Viorel Lis, părinţi pentru prima oară: „Am învățat să am răbdare”

Viorel Lis s-a vaccinat anti-Covid

Pentru ca m-ati intrebat, Da, Viorel s-a vaccinat. Postez si dovada. E o decizie personală, cum și boala e personală. Dar pentru cei cu comorbiditati acest vaccin e ca o bijuterie, e o speranță, un colac de salvare. Dar fiecare face ce vrea, ce simte. Doamne ajută la toata lumea sa fim bine!!! Vio’ i-a rugat sa-i pună si niste viagra, preventiv!!!„, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Pentru ca m-ati intrebat, Da, Viorel s-a vaccinat. Postez si dovada. E o decizie personală, cum și boala e personală….

Publicată de Oana Lis pe Luni, 15 martie 2021

Viorel Lis are mari probleme de sănătate

Oana Lis

a recunoscut că situația în care se află nu este deloc ușoară, dar din dragoste este dispusă să facă orice pentru soțul ei.

Pentru alții poate părea ceva deosebit, dar pentru mine e ceva normal. Eu îi fac masaj lui Viorel, îi dau pastilele, vorbesc cu el. Pentru mine nu e ceva greu. Mă comport cu el cum mi-ar plăcea să se comporte și el cu mineNu a mai fost nici la frizer. L-am tuns. Îl ajut să se radă. Mi se par normale lucrurile astea. Ne concentrăm pe prezent. Încerc să-i dau putere, dar este greu, nu vreau să mă ascund”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul de la noi, deși la început foarte multă lume a fost sceptică în ceea ce privește povestea lor de dragoste, din cauza diferenței mari de vârstă. Oana Lis a demonstrat că îl iubește cu adevărat pe fostul edil al Capitalei, iar de când cu problemele acestuia de sănătate, i-a fost alături necondiționat!