Viorel Lis trece prin momente grele: „Numai Salvarea îmi mai intră în casă!”

Fostul primar al Capitalei spune că i-au murit mulți prieteni în pandemie şi se plânge că pensie nu-i ajunge de medicamente şi tratamente.

19 sept. 2021, 08:32
Viorel Lis trece prin momente grele: „Numai Salvarea îmi mai intră în casă!”

Viorel Lis făcea turul televiziunilor mondene, iar paparazzi îl surprindeau des la „păcănele”, dar probleme de sănătate s-au agravat în ultima perioadă.

„De la diabet a început totul. Mi-a distrus sistemul nervos perfieric care dă impulsurile spre picioare. Mi-au amorțit picioarele, în jos nu le mai simt, am   pareză la nivelul coapselor care mă face să nu am echilibru, amețesc. Nu mai pot să merg singur. Noaptea cad, nu pot să merg la baie. Nu pot să fac nici baie în cadă! Am căzut prin casă de 4-5 ori! Numai Salvarea îmi mai intră în ultima vreme în casă!”,  a povestit, dărâmat de problemele de sănătate, fostul primar al Capitalei, la Kanal D.

Viorel Lis, dezvăluiri despre starea de sănătate: „Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”

În 2020 Viorel Lis a ieșit doar de două ori din casă. Ca să vină în direct la emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, fostul primar s-a îndopat cu pastile. „ Am luat trei antiinflamatoare ca să pot să ies din casă. Mi-au murit mulți prieteni pe pandemie. Am căzut din picioare și pe stradă. Eu am o pensie nu de primar, ci de prim angajat. Am 32 de milioane. Pe mine recuperarea, 10 ședințe, m-a costat 37 de milioane!10 milioane se duc lunar pe medicamente. Mulți zic că am fost primar, păi să vină să le dau averea mea!”, a mai spus fostul edil șef.

La 77 de ani, Viorel Lis și-a facut deja testamentul. „A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a spus Oana Lis.

Viorel Lis se confruntă cu multe probleme de sănătate, așa că partenera lui, Oana, face tot posibilul să îi rămână aproape pentru a depăși aceste momente grele. Vedeta a luat o decizie drastică pentru a putea avea grijă de el.  Oana Lis își deschidea recent un cabinet de consiliere psihologică, visând la acest moment de multă vreme. Vedeta își dorea să vină în ajutorul tuturor oamenilor ce au nevoie, dar se pare că fericirea ei nu a durat mult timp, fiind nevoită să se gândească la binele soțului său.

Cui îi lasă Viorel Lis moştenirea: „Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”
Oana Lis a închis cabinetul, explicând că Viorel Lis nu poate să stea singur în timp ce ea lucrează. Aceasta nu a vrut să angajeze o persoană pentru a se ocupa de partenerul ei, preferând să îi fie alături în momentele mai puțin bune.

„L-am închis din cauza bolii lui Viorel, să lucrez, să plătesc totul pentru că Viorel în momentul de față nu poate să spele fără ajutorul meu, nu se poate duce în bucătărie fără ajutorul meu. Este total dependent de mine.

Și atunci, ca să muncesc, ar trebui să plătesc pe cineva pentru că statul nu mă ajută cu nimic. Prefer să fiu eu alături de el. Nimeni nu ar fi la fel de implicat ca mine. Eu șochez pentru că sunt o persoană autentică și nu îmi e rușine.

Îmi e rușine doar de Dumnezeu. În rest nu mi-e rușine de nimeni și de nimic și nu trăiesc să mă dau ceea ce nu sunt.”, a mărturisit Oana Lis la Antena Stars.