Viorel Lis va fi incinerat. Cenuşa va fi îngropată în curtea casei

Viorel Lis se confruntă cu mari probleme de sănătate, în ultima perioadă. Fostul edil a declarat în cadrul unei emisiuni de televiziune că își dorește să fie incinerat, iar cenușa să fie depusă în curtea casei în care a copilărit.

RomaniaTV.net
08 apr. 2019, 15:04
Viorel Lis va fi incinerat. Cenuşa va fi îngropată în curtea casei

„Este ceva ce nu se discută, e o problemă personală. Da, mi-ar plăcea să fiu incinerat, iar ceea ce rămâne din mine aş vrea să fie păstrat în grădina casei unde am copilărit, nu în cimitir”, a declarat Viorel Lis.

Oana Lis a trăit momente de panică în urmă cu un an când boala lui Viorel Lis s-a agravat, fostul edil ajungând de mai multe ori de urgență la spital cu pierderi de memorie, leziuni pe creier şi momente în care nu îşi mai recunoaşte soţia.

M-am speriat rău de tot, am mers la spital… El nu voia pentru că aceasta este problema, bolnavul nu realizează gravitatea situaţiei. El zicea că se duce acasă să se culce, dar dacă se ducea acasă să se culce murea în somn sau paraliza. Şi am venit cu el la spital, acum este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, a spus Oana Lis.

Medicii i-au spus că au fost observate leziuni cerebrale ischiemice şi că este nevoie de un tratament pe care să îl urmeze toată viaţa, astfel încât să fie prevenită situaţia unui accident vascular care să-l transforme într-o „legumă”.

Viorel Lis e compleșit de problemele de sănătate, care nu-i dau pace în ultima perioadă și cu care organismul său nu prea mai are putere să lupte. Fostul edil al Capitalei și-a păstrat echilibrul și…. într-un moment de maximă sinceritate, i-a mărturisit soției sale de ce se teme cel mai mult după ce el va muri. Când a auzit dorința pe care o are Viorel Lis, Oana a fost devastată. Cu vocea tremurândă, Oana a spus că Viorel Lis își dorește ca ea să își găsească un partener iubitor, tandru și care să nu o lovească nici măcar cu o floare. Fostul edil al Capitalei este cu 35 de ani mai mare decât soția lui.