Viorel Seredenciuc, secretar general PNL Suceava, replică pentru deputatul PSD, George Șoldan

De la coaliția PNL – PSD sucevenii așteaptă fapte, proiecte concrete și nu gâlceava, spune Viorel Seredenciuc.

29 apr. 2023, 13:05
Viorel Seredenciuc, secretar general PNL Suceava, replică pentru deputatul PSD, George Șoldan

PNL şi PSD mai uită că sunt în Coaliţie pe măsură ce se apropie alegerile. „Atacul unui deputat PSD la adresa domnului Gheorghe Flutur este complet nepotrivit și nu ajută în niciun fel județul Suceava. M-aș fi așteptat să aud cuvinte de apreciere pentru eforturile CJ Suceava, după ce, în urmă cu doar o zi, Bucovina a câștigat marele premiu național Destinație Turistică de top. Nu m-aș fi așteptat să văd atacuri pentru că dl. Gheorghe Flutur promovează acțiuni culturale de tipul Paștele în Bucovina.

Klaus Iohannis, despre propunerile din coaliție privind supraimpozitarea veniturilor bugetarilor: „Dacă vrem să umblăm la salarii şi impozitare, ok, dar hai să o facem pe tot sistemul”

Sub conducerea domnului Flutur, Consiliul Județean derulează proiecte de peste 1 miliard de euro, se lucrează la Spitalul Județean, la aeroport, la școlile speciale, la Palatul Administrativ și la sute de kilometri de drumuri județene. De asemenea, Consiliul Județean Suceava este implicat în parteneriate cu Ministerul Transporturilor pentru execuția de porțiuni de autostrăzi și de centuri ocolitoare, numărul de turiști în județ și numărul de pasageri pe Aeroportul „Ștefan cel
Mare” a crescut spectaculos, și, pe scurt, mai toată lumea recunoaște că Suceava s-a schimbat în bine.

De la coaliția PNL – PSD sucevenii așteaptă fapte, proiecte concrete și nu gâlceava”, spune Viorel Seredenciuc, secretar general PNL Suceava.

De la ce a pornit „gâlceava”

George Șoldan, deputat PSD, aruncă săgeți către Gheorghe Flutur: „Crede că e trimisul lui Dumnezeu în Bucovina”