Viorica Dăncilă a obţinut cel mai slab scor al unui candidat PSD la turul II al prezidenţialelor: „Continuăm lupta!”

Viorica Dăncilă a obţinut cel mai slab scor al unui candidat PSD la alegerile prezidenţiale din istoria partidului. Conform exit poll-urilor, Viorica Dăncilă a obţinut 33,5% din voturi cu 12 procente mai puţin decât următorul clasat în topul celor mai slabe rezultate - Victor Ponta.

RomaniaTV.net
24 nov. 2019, 19:37
Viorica Dăncilă a obţinut cel mai slab scor al unui candidat PSD la turul II al prezidenţialelor: „Continuăm lupta!”

„Eu cred că în turul doi cu Barna sau Diaconu nu era scorul ăsta, cu Tăriceanu nici atât. PSD are cel mai prost scor din istoria sa”, a declarat Victor Ponta după anunţarea exit poll-urilor, la România TV.

„Cei de la PSD trebuie să-şi găsească pe cineva care să-i conducă, să-i scoată din negarea realităţii. Cu „ne-am luat voturile înapoi” nu se ajunge nicăieri. Niciun candidat al PSD nu a luat un scor atât de prost, niciun alt candidat nu a pierdut atât de multe voturi. Eu am pierdut în turul II cu 5,3 milioane de voturi, iar Viorica Dăncilă a luat puțin peste 3 milioane de voturi„, a mai spus Victor Ponta. 

În 2004, Adrian Năstase a obţinut 48,77%, iar în 2009 Mircea Geoană obţinea 49,67%.

Viorica Dăncilă are însă altă părere şi anunţă că lupta continuă şi după 24 noiembrie. 

„Mulțumesc tuturor românilor care au mers astăzi la vot și mulțumesc din inimă celor care mi-au acordat încrederea lor!

Pentru milioanele de români care cred în mine și în Partidul Social Democrat, dar și pentru viitorul țării noastre, care nu poate fi sacrificat în numele austerității și al monopolului de putere, continuăm lupta!”, a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.