Viorica Dăncilă a vorbit despre cele mai mari greşeli făcute pe când era premier. „Toate aceste lucruri m-au costat pe urmă”

Fostul premier social-democrat Viorica Dăncilă a declarat, luni seară, că a făcut unele greşeli în perioada în care a ocupat postul de prim-ministru şi anume că a acceptat anumiţi oameni să facă parte din echipa sa, oameni controversaţi, cu probleme de imagine.

01 mart. 2021, 22:42
Viorica Dăncilă a vorbit despre cele mai mari greşeli făcute pe când era premier. „Toate aceste lucruri m-au costat pe urmă”

”A greşi e omenesc. Şi eu am făcut greşeli. Cred că cel mai mult am greşit atunci când am acceptat anumite lucruri legate de perioada în care am fost pemier, atunci când am acceptat anumiţi oameni să facă parte din echipă, cu toate că aveau probleme de imagine, erau controversaţi. Nu aş vrea să dau nume, nu aş vrea să stric primăvara cuiva, dar cred că în acel moment au fost foarte multe articole care pot scoate în evidenţă acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă, luni seara, la A7TV.

Dăncilă a mai adăugat că în echipa sa au fost oameni care ”au lucrat pentru propriile interese” şi nu pentru ţară.

Citeşte şi Viorica Dăncilă, declaraţii emoţionante despre fiul înfiat: „Plângea și mi-am da seama că vreau să-l iau cu mine acasă”

Am greşit că în echipa din jurul meu nu am luat oameni corecţi, care să lucreze pentru ţară, pentru obiectivele pe care ni le-am propus în programul de guvernare şi au fost oameni care au lucrat pentru propriile lor interese. Interesul propriu a fost mai important decât anumite lucruri care trebuiau făcute pentru ţară şi pentru oameni”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Fostul şef al Executivului a mai declarat că toate greşelile făcute au costat-o, dar că este important că la final au rămas lucrurile bune pe care le-a făcut.

Citeşte şi Ce job nou are acum Viorica Dăncilă. Nimeni nu s-ar fi gândit că va putea face asta!

Am greşit că am avut încredere în oameni care nu au meritat pentru că am crezut că toţi pot fi aşa cum sunt eu, că atunci când un om îţi acordă încrederea lui, nu trebuie să dezamăgeşti. Toate aceste lucruri, pe urmă m-au costat, dar au rămas în urmă lucrurile bune pe care le-am făcut şi faptul că pot să mă uit în ochii oamenilor şi să le spun că nu am greşit faţă de nimeni, nu am luat decizii împotriva oamenilor sau împotriva ţării”, a mai declarat Dăncilă.