Viorica Dăncilă, declaraţii emoţionante despre fiul înfiat: „Plângea și mi-am da seama că vreau să-l iau cu mine acasă”

Viorica Dăncilă a făcut declaţii emoţionante despre fiul ei, Victor, pe care l-a înfiat când fostul premier avea doar 26 de ani. Deşi a încercat să îl protejeze o bună perioadă de timp, nu a ascuns niciodată că fiul său este adoptat.

23 feb. 2021, 18:35
Viorica Dăncilă, declaraţii emoţionante despre fiul înfiat: „Plângea și mi-am da seama că vreau să-l iau cu mine acasă”
Viorica Dăncilă, declaraţii emoţionante despre fiul înfiat

Viorica Dăncilă, declaraţii emoţionante despre fiul înfiat. „Victor e un copil special, am încercat să fac un scut în jurul lui. L-am încurajat să aibă prieteni, să meargă în vacanțe. Nu m-am gândit, totuși, că sunt oameni atât de rău intenționați, așa încât să-i spună lucruri rele. Când l-am înfiat, la 26 de ani, eram un om care avea o meserie, stăpân pe picioarele lui, dar nu eram pregătiți pentru acest pas.

S-a întâmplat să-l văd pe Victor, eram inginer, lucram la birouri, și am aflat că un copil a fost abondonat și că trebuie să-i ducem cele necesare unui nou-născut. Când am văzut ghemotocul acela mic care plângea și își striga neputința, mi-am da seama că vreau să-l iau cu mine acasă.

 Familia mea, la început, era neîncrezătoare, pentru că aveam 26 de ani, eram la început de drum în carieră, terminasem facultatea de doi ani. Nu stăteam bine financiar atunci„, a povestit Viorica Dăncilă, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, despre Viorica Dăncilă: „A plecat dictatorul cu mustaţă din incintă, şi-a dat drumul la vorbire”

Viorica Dăncilă, declaraţii emoţionante despre fiul înfiat

Fostul premier regretă însă acum că nu a mai avut alți copii în afara lui Victor. „Am avut multe discuții cu mama mea despre alt copil. După ce l-am luat pe Victor, la un an, mi-a zis că dacă o să mai am un copil, s-ar putea să fac diferența între ei. M-am temut mereu de asta. Acum regret, nu e bine să ai doar un singur copil, e bine să fie mai mulți frați. Eu sunt singură la părinți, Victor e singur la părinți‘, a mai spus Viorica Dăncilă.

Ce job nou are acum Viorica Dăncilă

După ce Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidenţiale şi şefia partidului, fostul premier PSD s-a reprofilat în materie de joburi.

Am avut o perioadă în care am stat acasă cu familia, în Bucureşti, am acordat şi acord consultanţă mai multor firme private. Nu sunt şomeră, cu toate că unii şi-ar fi dorit acest lucru. Sunt membru de partid, nu am mai activat într-o organizaţie. Am rămas membru de partid pentru că voi rămâne social democrată. Nu activez în nicio organizaţie pentru că ceea ce s-a întîmplat după alegerile prezidenţiale m-a dezamăgit foarte mult şi m-a făcut să stau pe margine, nu pentru că mi-aş fi dorit eu acest lucru, ci impus de actuala conducere (a PSD).

M-am gândit la schimbări în cadrul PSD. Să ştiţi că nu este totul la voia întâmplării. Tot ceea ce am spus sper că va conduce la reacţia oamenilor din teritoriu, oameni pentru care alţii au hotărât fără să-i întrebe, vor conduce la o schimbare de atitudine în PSD şi o schimbare a conducerii PSD, pe care o consider o conducere foarte slabă, o conducere care nu ştie să facă opoziţie sau nu vrea să facă opoziţie, o conducere care s-a bazat ascensiunea în aceste funcţii, mă refer la Marcel Ciolacu şi la Paul Stănescu, pe trădare şi pe a da jos propriul guvern.

L-au acuzat foarte mult pe Liviu Dragnea. Că a dat jos două guverne, este adevărat, nu trebuia făcut acest lucru, dar Liviu Dragnea a ieşit public şi a spus că Guvernul Grindeanu trebuie să pice, Guvernul Tudose trebuie să pice. Acum, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu a făcut acest lucru, dar nu au avut curajul să iasă în faţă şi să spună aceste lucruri şi au lucrat aşa cum ştiu ei mai bine, cu multă laşitate, dar cu foarte multă implicare pentru a obţine aceste funcţii.

Eu sper ca în PSD să nu mai avem yesmani, care sunt de acord întotdeauna cu ceea ce spune şeful şi ca fiecare organizaţie să-şi impună punctul de vedere pentru că anumite decizii schimbă traiectoria unui partid şi, de ce nu, traiectoria unei ţări”, a explicat Viorica Dăncilă la Aleph News.


loading...
Partenerii noștri