Viorica Dăncilă, despre o alianţă cu Pro România: „Nu pot fi de acord cu o alianţă cu un partid care a votat împotriva Guvernului PSD”

Preşedintele interimar al Organizaţiei de femei a PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, miercuri, că nu este de acord cu o alianţă la nivel naţional cu un partid care a votat împotriva Guvernului PSD, aşa cum este Pro România.

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 14:08
Viorica Dăncilă, despre o alianţă cu Pro România: „Nu pot fi de acord cu o alianţă cu un partid care a votat împotriva Guvernului PSD”

„Vom discuta despre asta. Eu vorbesc în numele meu, eu nu pot fi de acord cu o alianţă la nivel naţional cu un partid care a votat împotriva Guvernului PSD”, a spus Dăncilă, potrivit Agerpres. 

Fostul premier a menţionat că, la nivel local, sunt judeţe în care o astfel de alianţă „este necesară”, în altele aceasta deja există, pentru că au fost declaraţii în acest sens, ea afirmând că trebuie lăsat la latitudinea fiecărei organizaţii dacă încheie o asemenea înţelegere.

Cu privire la alegerile anticipate, Dăncilă consideră că acestea înseamnă ”austeritate”.

Citeşte şi: Raluca Turcan, vicepremier interimar: PNL vrea alegeri anticipate, restul sunt „chiţăieli pe la uşă”

„Pentru noi este foarte simplu, anticipatele înseamnă austeritate, înseamnă că PNL nu îşi poate duce la bun sfârşit promisiunile, iar PSD este pregătit şi pentru o situaţie şi pentru cealaltă. Pentru noi este important ca actualul Guvern să îşi ducă mandatul la sfârşit. Nu vedem de ce a vrut schimbarea unui Guvern ca peste trei luni să spună că nu mai vor să guverneze şi că vor alegeri anticipate. Atunci când a căzut Guvernul Dăncilă şi au preluat guvernarea ştiau şi atunci de situaţia existentă în Parlament, dar este clar că altele sunt criteriile care stau în spatele alegerilor anticipate”, a spus preşedintele interimar al Organizaţiei de femei a PSD.

Citeşte şi: Victor Ponta, despre foştii colegi din PSD: „Unii sunt conserve, au fost trimişi la Pro România cu nişte misiuni”