Victor Ponta, despre foştii colegi din PSD: „Unii sunt conserve, au fost trimişi la Pro România cu nişte misiuni”

Victor Ponta a declarat că nu se întoarce în PSD pentru că el "stă bine cu ţinerea de minte", însă liderul Pro România a adăugat că nu exclude o alianță cu partidul. 

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 19:42
Victor Ponta, despre foştii colegi din PSD: „Unii sunt conserve, au fost trimişi la Pro România cu nişte misiuni”

„Nu exclud deloc ca, până în 2024, Pro România și PSD să facem o platformă de stânga, dar eu să mă fac din nou membru PSD este exclus, pentru că stau bine cu ținerea de minte”, a declarat Victor Ponta într-un interviu pentru specialarad.ro.

Liderul Pro România a mai declarat, despre foştii colegi, printre care Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, că „sunt conserve”.

Citeşte şi: Liderii PSD vor alianţă cu Pro România: „Împreună suntem mai puternici” VIDEO

„Au fost trimiși la Pro România cu niște misiuni, acum sunt trimiși la PSD cu niște misiuni, dar misiunea lor este să servească PNL-ul. Eu am scăpat de ei. Dacă pesediștii sunt așa de fraieri încât să-i primească, este problema lor. O să le facă și lor ceea ce ne-au făcut nouă. Nu e treaba mea unde se duce fiecare. Până la urmă, Pro România este un partid cu uși deschise în ambele sensuri”, a mai spus Victor Ponta.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu și primarul Capitalei, Gabriela Firea au participat duminică la Convenția Națională a Pro România. Mesajele transmise de liderii PSD arată dorința unei colaborări pe viitor cu partidul lui Victor Ponta. 

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, spune că PSD nu poate câştiga „un scor bun” la alegerile care urmează dacă rămâne „sigur, izolat” , el adăugând că nu crede că social-democraţii sunt „pregătiţi” în acest moment să revină la guvernare. „În România (…) e încă nemulţumirea şi valul împotriva a ceea ce a fost PSD cu Liviu Dragnea. Cu locurile rele, cu lupta cu Justiţia. E clar că pentru PSD, un PSD singur, izolat, nu există nicio şansă nici de a câştiga primării, nici de a câştiga un scor bun. (…) Interesul PSD este să nu fie izolat”, a declarat liderul Pro România duminică seară, la România TV.


loading...