Viorica Dăncilă, fotografiată într-un autobuz în Cluj după ce în weekend s-a plimbat cu bicicleta pe centura Bacăului

Premierul Viorica Dăncilă a fost fotografiată, marţi, în autobuzul care transportă pasagerii din avion către Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj. Liderul PSD are progamate marţi mai multe întâlniri în judeţul Cluj şi a preferat să se deplaseze cu o cursă de linie.

29 oct. 2019, 09:47

Viorica Dăncilă efectuează, marţi, vizite în mai multe locuri din judeţul Cluj. Preşedintele PSD a ales să se delaseze cu un avion de linie.

 

Astfel, potrivit programului, liderul PSD a vizitat Spitalul Municipal Dej, dar şi întreprinderile Platformei Sud. De asemenea, are programată o întâlnire cu fermierii în comuna Sănduleşti Turda, o vizită la cămin de batrâni din Cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca. De la ora 17, Viorica Dăncilă participa la un eveniment la Cinema „Florin Piersic”, din Cluj-Napoca.

Viorica Dăncilă, aparaţie inedită: pe bicicletă, în blugi şi cu pantofi cu toc, la o vizită de lucru pe centura Bacăului

Viorica Dăncilă a mers, sâmbătă, pe şantierul centurii oraşului Bacău, unde s-a plimbat şi cu bicicleta. Dăncilă a venit îmbrcată în blugi, dar nu a renunţat la pantofii cu toc.