Viorica Dăncilă îi bagă în şedinţă pe liderii filialelor PSD

Liderii social democraţi se reunesc marţi în CEX pentru a analiza votul primului tur al alegerilor prezidenţiale. Viorica Dăncilă a precizat că la ședința CEx de marți va fi făcută o analiză pe filialele județene, după alegerile prezidențiale, în care fiecare lider județean va explica scorul obţinut.

11 nov. 2019, 14:26
Viorica Dăncilă îi bagă în şedinţă pe liderii filialelor PSD

„Nu, nu venim cu ideea de a face excluderi. Vom discuta pe fiecare județ, vom analiza fiecare localitate în parte, astfel încât la următoarele alegeri să avem rezultate mai bune. Vom discuta fiecare județ și vom analiza fiecare organizație în parte. E o analiză de partid normală, după alegeri. Fiecare președinte de organizație de județ trebuie să susțină ce a mers ce nu a mers”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la sediul PSD.

Întrebată dacă la ședința Comitetului Executiv vor fi demiteri ai unor lideri de filiale județene, președintele PSD a răspuns: „Nu merg de la această premisă. Eu cred că este important să vedem unde s-a greșit, care au fost motivele pentru care s-a ajuns la rezultate mai slabe în anumite județe și să avem o abordare constructivă”.

Codrin Ştefănescu a acuzat mai mulţi social democraţi de trădare. De asemenea, cel mai important nume care ar putea părăsi partidul pe uşa din dos ar fi fostul ministru al Justiției Ana Birchall.