Viorica Dăncilă, întrebare acuzatoare pentru Klaus Iohannis. Dăncilă se aşteptă să fie anchetată

Viorica Dăncilă i-a adresat o întrebare importantă lui Klaus Iohannis la finalul prezentării bilanţului.

RomaniaTV.net
19 nov. 2019, 16:15
Viorica Dăncilă, întrebare acuzatoare pentru Klaus Iohannis. Dăncilă se aşteptă să fie anchetată

iorica Dăncilă a început dialogul cu un bilanț al realizărilor sale în perioada în care a fost prim-ministru al României, 1 an și 9 luni, comparativ cu bilanțul nerealizărilor lui Klaus Iohannis în cei 5 ani de mandat, pentru ca, la final, să-i adreseze o serie de întrebări. Cea mai dură, care a conţinjut şi o acuzaţie voalta, s-a referit la justiţie: „Nu ne-ați lămurit nici până astăzi de unde știu cei din apropoierea dvs că trebuie să mă pregătesc de o întâlnire cu procurorii? Aceasta este independeța justiției în România?”

În final, Dăncilă a insistat pentru o dezbatre: „Cred că în ultimele zile Iohannis ar trebuie să dea dovadă de respect, nu de lașitate, și să hotărască românii care dintre noi merită să ocupe această funcție, pentru că această fugă din fața propriului popor arată că aveți foarte multe de ascuns. Haideți să avem această dezbatere doar noi doi.

Amintim că, liderul PSD a invitat presa la o dezbatere, la Parlament, înainte cu o oră de evenimentul organizat de contracandidatul său, Klaus Iohannis. Spre deosebire de acesta, Viorica Dăncilă nu a condiționat participarea unor lideri de opinie.

Rareş Bogdan, înaintea dezbaterii: „Dăncilă vrea, pur şi simplu, să descindă cu forţa, împreună cu scandalagiii de serviciu”