Viorica de la Clejani a cedat nervos după ce fiica ei s-a ales cu dosar penal. A agresat o echipă de jurnalişti

Viorica de la Clejani a cedat nervos după ce fiica ei a provocat un accident, eveniment după care s-a ales cu dosar penal. Margherita s-a ales cu permisul suspendat 30 de zile, dar şi cu dosar penal.

RomaniaTV.net
23 mai 2020, 13:34
Viorica de la Clejani a cedat nervos după ce fiica ei s-a ales cu dosar penal. A agresat o echipă de jurnalişti

În timpul transmisiunii în direct a echipei de la Antena 3, care avea loc în faţa casei artiştilor din Clejani, Viorica a ieşit din curte, a aruncat în reporter cu o sticlă de lapte şi a pus furtunul cu apă pe întreaga echipă de filmare, informează Antena 3.

Citeşte şi Reacţia Poliţiei după accidentul provocat de Margherita de la Clejani. Dosar penal pentru fiica cea mare a Clejanilor

Ulterior, Ioniţă de la Clejani şi-a cerut scuze pentru ieşirea nevoasă a soţiei lui: „Îmi cer scuze dumneavoastră și televiziunii. O cunoașteți cu toții pe Viorica și știți că este imprevizibilă. Așa e ea. Ne cerem scuze pentru toți cei care ne urmăresc și se uită la noi, la Clejani. Cred că orice mamă ar fi reacționat așa. Ea e ca o leoaica ce și-a apărat copilul. Așa e orice mamă și Viorica știți cum reacționează„.

Margherita de la Clejani a făcut un accident în această dimineață, tamponând o maşină care staţiona. Poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au făcut testul de alcool, acesta ieşind negativ. Pentru că tânăra era incoerentă şi nu-şi putea controla gesturile, poliţiştii au decis să o ducă la IML pentru a-i fi recoltate probe biologice. Testele au arătat că tânăra era sub influența drogurilor.

Citeşte şi Primele declaraţii ale Margheritei de la Clejani după accidentul provocat în Capitală: Nu am consumat alcool, droguri nu au ieşit

Ioniță de la Clejani a susţinut, însă, că fiica lui nu a consumat nimic. Tot el a declarat că acesteia i-a fost reţinut permisul pentru 30 de zile. Declaraţiile Margheritei în faţa jurnaliştilor au fost destul de confuze. Iniţial, a susţinut că accidentul s-a produs din neatenţia ei, căci se ruja în momentul impactului. Ulterior, Margherita a declarat că „a condus perfect”. A delcarat apoi că era „cu Johnny Depp în mașină” şi că nu mai vorbeşte cu presa din România, „eu sunt de la Hollywood”.

Poliția spune că pe numele Margheritei de la Clejani a fost deschis şi un dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.


loading...