VIDEO Viorica de la Clejani, primele declaraţii despre scandalul în care este implicată fiica ei, Margherita: „Uneori anturajul strică”

Viorica de la Clejani ne-a acordat prima reacţie după ce a udat cu furtunul un jurnalist, care a întrebat-o despre accidentul Margheritei. Cântăreaţa susţine că nu ştie ce s-a întâmplat cu fiica sa şi că este posibil să fie influenţată de anturaj.

RomaniaTV.net
25 mai 2020, 11:39

„Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Şi voi, ştiţi ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet. Eu sunt o persoană bună, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă iubeşte. Cum să reacţionez?! Numai mamă să nu fii!

Citeşte şi: Margherita de la Clejani, primul mesaj pe reţelele de socializare după accident. Ce a scris cântăreaţa la 5 dimineaţa

După două luni de stat în casă e normal să am o reacţie. Îmi cer scuze la domnişoara ziaristă, asta este. Este firesc să fii aşa, o mamă trebuie să îşi ierte copilul. Vin dintr-o generaţie unde n-am auzit de aşa ceva şi nu am consumat în viaţa mea. Pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea şi sunt oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea.

Eu nu m-am atins de aşa ceva. De unde să ştiu eu, o femeie de ţară, cum şi ce sunt astea. Eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea, să lăsăm autorităţile să îşi facă treaba şi după aia, orice ar fi, oricât ar greşi un copil, eu ca părinte trebuie să îl îndrept pe drumul cel bun şi să am grijă de el.

Eu nu ştiu nimic, ce s-a întâmplat, voi m-aţi luat prin surprindere, eram nepregătită. Care n-a greşit să dea cu piatra. Toţi o dată-n viaţă greşim. E normal, e firesc, sunt adolescenţi„, a declarat Viorica de la Clejani pentru România TV.

Tatăl Margheritei de la Clejani, noi dezvăluiri despre scandalul în care este implicată fiica sa

Margherita a provocat un accident rutier în dimineața zilei de 23 mai, pe o stradă din Capitală. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, iar cântăreața a fost testată atât cu alcooltestul, cât și cu drugtestul.

Ioniţă, tatăl Margheritei de la Clejani, face noi declaraţii despre scandalul în care este implicată fiica lui şi este convins că aceasta nu a consumat substanţe stupefiante, ci doar nişte medicamente luate de la farmacie.

Citește și: Primele declaraţii ale Margheritei de la Clejani după accidentul provocat în Capitală: Nu am consumat alcool, droguri nu au ieşit”

Margherita este mai bine, nu plangem dupa o masina, a avut o trauma, e primul ei accident rutier. Este bine, in calitate de tata am mare mare incredere in ea. Margherita nu a consumat droguri, suntem in ancheta, organele isi fac treaba.

Nu a existat niciun rezultat pozitiv, eu stiu de la Margherita, am incredere suta la suta, e total impotriva drogurilor. Accidentul s-a intamplat din alte motive, sunteti la mine in curte, va respect.

Margherita nu a plecat de la locul accidentului, a cooperat cu politia, presa. Nu avea de ce sa plece de la locul accidentului. Nu am contestat nimic, suntem in urmarirea penala, ramane de lamurit ce substante a consumat. Substante de la farmacie a consumat si o celebra sportiva, care a pierdut medalia din cauza unei vitamine, nu vorbim despre droguri„, a declarat Ioniţă de la Clejani pentru România TV.


loading...