Viorica de la Clejani, ieşire nervoasă pe stradă. A ameninţat jurnaliştii: „Pleacă de aici, că-ți dau…”

Viorica de la Clejani a avut o ieşire nervoasă pe stradă, ameninţând jurnaliştii. Artista și-a ieșit din minți după ce a fost întrebată despre scandalul în care a fost implicat fiul ei, Fulgy, şi a avut o reacţie acidă.

08 iun. 2021, 15:00
Viorica de la Clejani, ieşire nervoasă pe stradă. A ameninţat jurnaliştii: „Pleacă de aici, că-ți dau…”
Viorica de la Clejani, ieşire nervoasă pe stradă

Viorica de la Clejani, ieşire nervoasă pe stradă. Jurnaliştii au întrebat-o despre scandalul în care a fost implicat Fulgy, iar artista şi-a ieşit din minţi, a înjurat şi ameninţat pe cei prezenţi. Soția lui Ioniță de la Clejani le-a spus să plece, susținând că nu vrea să mai vorbească cu ei.

Citeşte şi: Decizie ŞOC luată de Fulgy după scandalul drogurilor. Dezvăluirea făcută de Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani, ieşire nervoasă pe stradă

Pleacă de aici, că-ți dau… ! Pleacă de aici, că eu nu mai vreau să vorbesc cu voi! Nu mă interesează de tine, ești nebun?! Mergeţi la ăştia care v-au luat pensiile, mâncare din casă”, i-a spus Viorica de la Clejani unui jurnalist, țipând.

Nu este pentru prima dată când Viorica de la Clejani procedează astfel cu jurnaliștii. Vedeta a avut o reacție furibundă și anul trecut, după ce fiica ei, Margherita, s-a ales cu permisul suspendat în urma unui accident pe străzile Capitalei.

La acea vreme, Viorica de la Clejani a aruncat cu o sticlă de lapte într-o jurnalistă, apoi a început să înjure. Ulterior, soția lui Ioniță de la Clejani a ieșit la poartă cu furtunul și a început să stropească cu apă.

Ce spune Viorica despre scandalul cu Fulgy

Artista a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care le transmite internauţilor că îşi iubeşte fiul necondiţionat, indiferent de ceea va face el.

S-a arătat extrem de afectată de situaţia în care se află fiul ei şi suferă foarte mult. Recent, a postat câteva filmuleţe pe Instagram, în care este la un concert, alături de Fulgy şi urmează să cânte melodia „Băiatul meu”. La un moment dat, izbucneşte în lacrimi şi îşi îmbrăţişează copilul.

Fulgy este puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă. Şi va rămâne puiul meu, până va închide ochii. Pentru mine, fiul meu este cea mai prețioasă ființă de pe pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărână ușoară, că oricum sunteți vii”, a scris Viorica, într-un Instastory.