Viorica de la Clejani a rămas fără fustă în timpul unei emisiuni în direct VIDEO

De ziua sa de naştere, Ioniţă de la Clejani a avut parte de o surpriză de proporţii din partea soţiei, Viorica, şi a copiilor, care i-au urat "la mulţi ani" în direct la o emisiune televizată. Pe lângă tort şi felicitări, Ioniţă de la Clejani a primit şi un cadou incendiar din partea soţiei: un număr de striptease, fie el şi involuntar.

RomaniaTV.net
16 nov. 2012, 17:38
Viorica de la Clejani a rămas fără fustă în timpul unei emisiuni în direct VIDEO

Viorica de la Clejani a vrut să-i facă o surpriză soţului ei, Ioniţă, de ziua de naştere, chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă la postul Kanal D. În platou şi-au făcut apariţia copiii lor, împreună cu un tort foarte mare, iar Viorica i-a cântat din suflet „Mulţi ani trăiască”. Şi a cântat cu atâta patos, încât nu a realizat că fusta cu care era îmbrăcată a început să-i alunece de pe şolduri, lăsând la vedere lenjeria sa intimă. Ca să nu strice momentul, nimeni nu i-a spus nimic, dar toată lumea o privea cu subînţeles. După ce a terminat de cântat, Viorica a continuat cu urările şi abia atunci a realizat că ceva era în neregulă: „La mulţi ani, bărbate! Ştii că noi te iubim foarte mult, şi eu, şi copiii mei. Mă uit la tine şi… aoleu, cade fusta de pe mine!„.

În ciuda penibilului situaţiei, cântăreaţa a reuşit să gestioneze foarte bine şi cu naturaleţe momentul: „Am slăbit, fraţilor! Am slăbit şase kilograme! Şi am stricat şi momentul emoţionant al soţului meu„, a spus, amuzată, artista.

VEZI VIDEO AICI