Viorica de la Clejani vrea să se RETRAGĂ din muzică

De fiecare dată când urcă pe scenă, Viorica de la Clejani îşi "vrăjeşte" fanii cu melodiile sale ritmate şi distracţia începe cât ai clipi. Cu toate că nu este deloc în vârstă, Viorica ia în calcul o posibilă retragere din muzică, şi asta pentru că vrea să aibă o viaţă mai liniştită.

RomaniaTV.net
15 dec. 2014, 13:01
Viorica de la Clejani vrea să se RETRAGĂ din muzică

Viorica şi Ioniţă de la Clejani fac parte dintre cei mai solicitaţi artişti de muzică de petrecere de la noi. Succesul lor se datorează modului în care ei aleg să îşi interpreteze melodiile, făcând de fiecare dată un adevărat spectacol pe scenă.

Într-un interviu recent acordat celor de la SpyNews, Viorica de la Clejani a declarat că îşi doreşte ca măcar odată sa aibă parte de un Crăciun în familie: „Sinceră să fiu aştept să stau acasă de Crăciun, să sărbătoresc cu copiii mei, cu cumetrii, finii, dar din păcate asta ne este meseria. Trebuie să ne ducem acolo unde suntem invitaţi, că cine ştie ce vremuri vor veni şi acum cât sunt în putere trebuie să fac bănişori, la bătrâneţe nu o să mai pot”.

Deşi are doar 41 de ani, iar vocea încă o ajută să interpreteze tot soiul de melodii, cântăreaţa se gândeşte ca la un moment dat să se retragă din muzică. Termenul limită pe care il are în vedere este unul de maximum 5 ani.

„Aş mai vrea să stau maxim 5 ani pe scenă, că după aceea găină bătrână pe scenă nu mai merge…Până voi muri am glas,  talentul nu mi-l ia nimeni, vin fetele astea mai tinere, mai frumoase, mai drăgălaşe, aşa că toate la timpul lor. Rămâne Margherita şi conduce mai departe”, a declarat Viorica de la Clejani.

Citeşte şi  Viorica de la Clejani şi-a pus fanii în cap din cauza unei fotografii postate pe Facebook