Viorica Macovei, la un pas să renunţe la cariera muzicală: „Atunci am fost puțin dezamăgită”

Viorica Macovei a fost la un pas să renunţe la cariera muzicală. Artista a povestit momentul care putea să-i marcheze decisiv viața şi ce anume a făcut-o să aibă acest gând şi să se reprofileze.
Alina Costache
21 sept. 2022, 18:40
Viorica Macovei, la un pas să renunţe la cariera muzicală:
Viorica Macovei, la un pas să renunţe la cariera muzicală

Viorica Macovei, la un pas să renunţe la cariera muzicală. Artista recunoaște că sfatul unui bărbat a cântărit decisiv în alegerea pe care a făcut-o în cele din urmă. Respectivul, căruia nu a dorit să-i dezvăluie identitatea, i-a transmis să nu renunțe la domeniul în care performează.

Viorica Macovei, la un pas să renunţe la cariera muzicală

Îmi place pe scenă. Eu știu că pentru asta am fost făcută. Chiar dacă în urmă cu ani de zile am avut o tentativă să renunț la muzică și să mă îndrept către diplomație. Însă, cred că făceam o mare greșeală.

Au fost anumiți interpreți de muzică populară care nu au avut conduita cea mai potrivită să fie în acord cu costumul pe care îl îmbrăcam, cu muzica pe care eu o transmiteam oamenilor. Și atunci am fost puțin dezamăgită.

Și am zis că renunț, motiv pentru care m-am dus la institutul de diplomație, unde am început să fac cursuri de perfecționare și de formare. Acolo am întâlnit un om care mi-a zis să nu renunț la muzică. Și datorită dumnealui am rămas în domeniul acesta„, a mărturisit artista de muzică populară.

Citeşte şi: Sofia Vicoveanca este neobosită la cei 80 de ani ai săi. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a ajuns la muncă în Scoția: „Toată lumea mi-a urat vacanţă de vis, dar eu sunt cu traista în băţ”

Viorica Macovei a fost la un pas de divorț?

Îndrăgita interpretă de muzică populară este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor. Dincolo de zâmbetul afișat și energia de pe scenă, cântăreața a trecut prin momente extrem de grele și a avut parte de multe provocări pe plan personal.

Viorica Macovei are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și o fetiță de care este tare mândră. În anul 2015, artista s-a căsătorit cu Daniel Vasiliu, un fost consilier județean din Neamț. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz și se afișează destul de rar la evenimentele mondene.

În pofida zvonurilor apărute la un moment dat în spațiul public, că Viorica Macovei s-ar afla la un pas de divorț de soțul ei, aceasta se declară o femeie fericită alături de partenerul ei de viață. Mai mult, artista are doar cuvinte de laudă când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima și care o susține necondiționat.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Interzis pentru românii care au mașini. Amendă de 1.000 de lei. Decizie direct de la primărie
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Încă o zi liberă în România. Cine va beneficia de acest cadou
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Sebastian Dobrincu a dat-o uitării pe Ioana Ignat și s-a lăsat anturat la prima strigare de „brunețica”
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
Îți fac direct dosar penal. ALERTĂ pentru șoferii care merg la RAR. Îți confiscă și mașina
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'