Viorica Robu a furat un milion din casa fostului iubit al lui Kournikova, hocheistul Pavel Bure

O moldoveancă a furat toate bijuteriile din locuința hocheistului Pavel Bure. Oricat ar părea de straniu i s-au părut buni şi o pereche de blugi pe care i-a luat în proprietate, informează stirilocale.md, citând surse moscovite.

RomaniaTV.net
18 apr. 2014, 17:31
Viorica Robu a furat un milion din casa fostului iubit al lui Kournikova, hocheistul Pavel Bure

Viorica Robu, în vârstă de 44 de ani, lucra în calitate de menajeră în casa cunoscutului jucător rus de hochei. Zilele trecute, sportivul a observat dispariția mai multor bunuri din locuința sa.

Printre acestea se numără bijuteriile și inelele soției, o geantă „Dolce & Gabbana”, rochiile acesteia, haine ale copiilor și chiar blugii preferați ai sportivului. Moldoveanca a mai găsit deasemenea prin casă și circa 3 mii de dolari, bani gheață.

Femeia fusese recomandată pentru poziția de menajeră în casa lui Pavel Bure de prietenii soției sale. Aceasta făcea curat în casa sportivului și din câte se pare nu a rezistat tentației.

Forțele de ordine au reușit să o găsească destul de repede pe Viorica într-o suburbie a Moscovei. O parte din bani aceasta deja îi cheltuise, iar unele haine le-a vândut cumpărătorilor de bunuri furate.

Moldoveanca a fost reținută pentru o perioadă de 28 de zile. Valoarea bunurilor furate este estimată la aproximativ un milion de ruble rusești (400 de mii de lei moldoveneşti).