Un viral vechi revine în atenţia internauţilor: pisica e prea drăgălaşă, fata prea sexy VIDEO

Un viral mai vechi a devenit iar popular, adunând peste 500 de mii de vizualizări în mai puţin de o săptămână. Potrivit celor ce l-au văzut, acesta are tot ce ii trebuie ca să aibă succes, o pisică draguţă şi o fata sexy.

RomaniaTV.net
29 nov. 2012, 18:21
Un viral vechi revine în atenţia internauţilor: pisica e prea drăgălaşă, fata prea sexy VIDEO

Acum o săptămână, un utilizator Yoututbe a postat o filmare ce arată o pisică foarte insistentă din rasa Scottish Fold. Pisica în cauză se ridică în două picioare asemeni unui om şi cerşeşte atenţie din partea tinerei care pare ocupată. Fata nu poate rezista tentaţiei, şi mângâie pisica, aceasta arătând semne de plăcere.

Amuzant este faptul că pisica nu se mai satură de stăpâna ei şi cere şi mai multă atenţie. Pisicile din rasa Scottish Fold sunt recunoscute pentru urechile lor mereu aplecate, datorită unei gene ce afectează cartilagiul urechilor. De asemenea, este una din cele mai jucăuşe rase de pisici.

Utilizatorii acestui filmuleţ recunosc faptul că acest clip este mai vechi dar nu pot rezista tentaţiei să îl mai vadă  încă o dată. Majoritate spune că nu s-au uitat la el doar pentru pisică, ci şi pentru stăpâna ei ce stă într-o poziţie sexy fiind îmbracată într-o fustă scurtă.