Virgil Ianțu, adevărul despre relația cu Andreea Raicu, după ce s-a zvonit că au fost împreună: „Lucrurile sunt clare și cam asta e!”

Virgil Ianțu și Andreea Raicu au fost printre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori, însă, în viziunea multora, cei doi formau o relație și în afara micilor ecrane.

04 aug. 2023, 14:44
Virgil Ianțu, adevărul despre relația cu Andreea Raicu, după ce s-a zvonit că au fost împreună: „Lucrurile sunt clare și cam asta e!”
Virgil Ianțu, adevărul despre relația cu Andreea Raicu

Virgil Ianțu și Andreea Raicu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori în urmă cu mai mulți ani, însă, mulți au fost de părere că cei doi nu formau o relație doar pe micile ecrane, existând zvonuri că ar trăi o frumoasă poveste de dragoste.

Timpul a trecut, iar Virgil Ianțu formează de 2o de ani o relație minunată cu Roxana, cu care are și o fiică.

„Sunt cuminte și discret cu viața mea intimă, în special cea legată de familie. Arăt doar cât trebuie să arăt și îmi face plăcere să ofer publicului, pentru că știu că are nevoie mai mult decât ceea ce se vede la televizor.

E firesc, iar legat de acele episoade apărute în presă, au fost amuzante, pentru că la primul episod, de exemplu, eu am avut o perioadă în care mă împrietenisem cu cei din Mondenii, filmasem un sezon împreună și puteam foarte bine să fiu cuplat și cu Bendeac. Cu Iulia Vântur, cred că din acea seară ne-am mai văzut de două ori și atunci fusese o gală, din ce îmi amintesc. În ceea ce o privește pe Andreea Raicu lucrurile sunt clare și cam asta e. Sunt cuminte”, a declarat prezentatorul, potrivit protv.ro.

Citește și: Virgil Ianţu a dezvăluit de ce a rupt prietenia cu Ştefan Bănică. De ce nu şi-au mai vorbit cei doi VIDEO

Fiica lui Virgil Ianțu este majoră

Recent, fiica prezentatorului a împlinit 18 ani, ocazie cu care tatăl i-a scris o urare emoționantă pe rețelele de socializare.

„Spun tot timpul că nu ne puteam imagina, nu puteam cere să avem un copil, o fetiță, astăzi o domnișoară ca Jasmina. Îți mulțumim pentru bunătate, umor și pentru dragostea pe care ne-o arăți nouă și celor din jur. Chiar dacă ai împlinit 18 ani, noi tot părinții tăi suntem, iar tu tot bebica noastră vei rămâne și îți vom fi alături oriunde și oricând ai nevoie. Să te bucuri de vârstă și să fii sănătoasă și norocoasă! Mami și Tati, cel mai fericit tată din lume”, a scris acesta.

Citește și: Motivul incredibil pentru care Virgil Ianțu nu se căsătorește! “Sper să rămânem în continuare la fel de deschiși”

Virgil Ianțu are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale, fiind de părere că principalele ei calități sunt empatia și capacitatea de a se pune pe planul doi, spre binele celor din jur.

„Cred că felul ei de a fi. Cred că ea prin lucrurile pe care le-a făcut și pentru mine, și pentru familie. Prin felul ei de a fi. Relația cu prietenii…este un om care se pune pe locul doi tot timpul. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. Și îi zic „Nu poți să ajuți lumea, toată”. Și dacă are vreunu o problemă de sănătate cu bunicul, ea e acolo.

Și stă întruna cu toți să le rezolve problemele, să-i organizeze. E un om extrem de săritor. Câteodată îi zic că își consumă toată energia, e foarte frumos ce face, dar și somatizează ce face că o apucă nesomnul cu gândurile dacă nu e rezolvat ceva. Cu toate lucrurile din jurul ei mă face s-o iubesc tot mai tare în fiecare zi”, spunea prezentatorul, într-un interviu oferit lui Cătălin Măruță.