Virgil Ianţu pe Facebook: „Nu vrea să ştim că a salvat vieţi, nu vrea recunostinţă”

Virgil Ianţu a vorbit pe Facebook despre prietenul său, Adi Despot, unul dintre cei care au încercat să ofere tot ajutorul de care au fost capabili în clipele de groază ulterioare incendiului din clubul Colectiv.

02 nov. 2015, 10:53
Virgil Ianţu pe Facebook: „Nu vrea să ştim că a salvat vieţi, nu vrea recunostinţă”

Virgil Ianţu a postat un mesaj emoţionant despre Despot, care a preferat să nu povestească nimănui ce a făcut acolo.

„Mulţi îl consideră un sociopat, arogant sau ciudat. O fi puţin din toate, dar în primul rând, el este un om. Un om care astăzi tace. Nu vrea să ştim că a salvat vieţi, nu vrea recunostinţă, nu vrea nimic în schimb. Ba da, cred că vrea ceva, vrea dreptate şi ăsta este singurul lucru pe care l-ar urla din răsputeri. O fac şi eu şi ar trebui să o facem cu toţii. Să urlăm în faţa nedreptăţii de fiecare dată când ea ne loveşte în suflet. Eu sunt hotărât să urlu! Cum? Încă nu ştiu. Dar vă promit că o voi face şi că nu voi fi singur! Chiar dacă o să te supăr, eu îţi mulţumesc, Adrian!”, a notat Virgil Ianţu, pe Facebook.

Mărturii din Infern: Dădeau din mâini ca nişte spasme, pe cei care nu aveau puls îi împingeam într-o parte …

„Adi Despot, respect Adi Despot. 
Vreau sa tac si imi este foarte greu. Imi vine sa fac multe dar ma abtin. Dar pe asta nu pot sa o mai tin.
Adi Despot te respect! Esti mare. La fel sunt si toti cei care s-au intors in flacari sa salveze. Dar tu esti supravietuitor si sunt fericit ca traiesti. Nu vreau sa ma gandesc deloc prin ce ai trecut, doar la tot ce ai putea sa faci in viitor, pentru ca tu stii. Ai trait momentul ala din pacate.
Despre tot restul ma abtin pentru ca nu am nici un drept sa vorbesc despre asta, nu am fost acolo.
Condoleante”, a scris şi chef Florin Dumitrescu, pe contul lui de Facebook.