Virgil Ianțu și-a deschis restaurant în București. Cât ar trebui să plătească românii pentru o porție de paste, pizza sau coaste de porc

Virgil Ianțu a pătruns în lumea afacerilor, recent a înființat un restaurant în București. Cu toate acestea, nu a renunțat la televiziune, ci încearcă să se împartă între cele două activități.

04 feb. 2024, 20:26
Virgil Ianțu și-a deschis restaurant în București. Cât ar trebui să plătească românii pentru o porție de paste, pizza sau coaste de porc

Virgil Ianțu se implică foarte mult în afacerea sa și de multe ori chiar el e cel care servește clienții cu tot felul de tipuri de mâncare.

Încă dinainte de inaugurare, Virgil Ianțu îi anunța pe urmăritorii de pe Facebook că deschide restaurant în București.

Citește și Iulia Albu aruncă bomba despre relația cu Mike: „Avem o problemă cu înșelatul. Îmi aruncă lucrurile, îmi spune să plec la birou”

„Este visul meu și al prietenilor mei apropiați de an avea un loc în care să ne relaxăm, să râdem și să ascultăm muzică care ne place. În plus, Sciccheria Rosetti poate deveni casa ta și a prietenilor tăi. În plus, vom avea muzică live și o atmosferă caldă și relaxată. Este posibil să vă placă.  Vă așteptăm cu drag începând cu 27 ianuarie!” Restaurantul a primit clienți exclusivi la deschidere”, spune Ianțu.

La inaugurare au fost prezente și persoane publice, cum ar fi Andreea Esca, Andreea Marin, Andreea Raicu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan și Ciprian Marica. Și fiica prezentatorului tv a fost prezentă și l-a susținut pe tatăl ei.

Prețuri la restaurantul lui Virgil Ianțu

În meniu sunt o mulțime de preparate, iar prețurile sunt destul de accesibile. Spre exemplu, o porție de paste carbonara costă 55 de lei, o porție de paste carbonara cu usturoi, ulei de măsline și creveți costă 60 de lei, iar o supă de roșii cu busuioc și cartofi costă 37 de lei.

În meniu sunt și multe preparate din carne. Clienții plătesc 65 de lei pentru un antricot de vită cu o garnitură pe care o doresc, iar 75 de lei pentru coaste de porc cu cartofi prăjiți. Pizza este servită de asemenea; cea mai mică este Margherita la 40 de lei, iar cea mai mare este Pizza Casa la 82 de lei.

Citește și Radu Vâlcan, despre scandalul din jurul Evei Măruţă: „Oamenii sunt răutăcioși”. Cât plăteşte Adela Popescu pentru şcoala privată a copiilor

Fiind un domeniu complet nou pentru el, Virgil Ianțu a decis să apeleze la ajutor din partea unor oameni cu experiență. Claudia Militello este partenera de afaceri a lui Virgil Ianțu, având o experiență de peste 15 ani în industria Horeca și Alimentației. Femeia de afaceri are un alt restaurant în Voluntari, dar investiția pe care a făcut-o cu Virgil Ianțu ar fi de aproximativ jumătate de milion de euro.

„În acest caz, am depășit 500.000 de euro, iar în celălalt, 700.000! „Aici am depășit 500.000 de euro, acolo am depășit 700.000! Cam pe aici suntem poziționați. Dar acolo este un spațiu mult mai generos! Acolo avem două parcări, spre deosebire de centru, unde, din păcate, nu reușim oricât ne-am dori. Mai avem acolo un loc de joacă pentru copii, supravegheat de personal, care face activități cu ei. Aici spațiul nu ne-am permis. Ne-am desfășurat într-un spațiu mai mic de data aceasta, dar am încercat să îl facem cât mai dinamic, astfel încât să se preteze pentru clientela din centrul Bucureștiului, de aici și diferența de investiție. Bineînțeles, am mai căpătat și puțină experiență în ceea ce presupune partea de construcții și amenajări!”, a dezvăluit Claudia Militello pentru Ego.