Virgil Musta: Suntem într-o situaţie dificilă. Paharul s-a umplut

Medicul Virgil Musta avertizează că, în curând, spitalele nu vor mai face faţă cazurilor de coronavirus. Acesta a declarat la România TV că există o serie de activităţi care reprezintă o sursă de infectare. 

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 14:42
Virgil Musta: Suntem într-o situaţie dificilă. Paharul s-a umplut

„În ultimul timp am constat ca exista o serie de activități care se desfășoară fără respectarea regulilor şi reprezintă o cale importantă de infecţie. Paharul s-a umplut. În curând, spitalele nu o sa mai faca fata cazurilor de coronavirus. La Victor Babeş din Timişoara avem un singur loc la ATI,  in rest toate paturile sunt pline. 

Suntem intr-o situatie foarte dificila. Spitalalee suport care preiau pacientii nostri sunt si ele aproape pline”, a declarat Virgil Musta la România TV

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat 1.591 cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore după efectuarea a 6.537 de teste. Bucureştiul atinge un nou record de cazuri: 562 de îmbolnăviri în 24 de ore. La Terapie Intensivă sunt internaţi în prezent 592 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. De asemenea, 45 persoane infectate cu coronavirus au murit.

Citeşte şi DSP cere închiderea restaurantelor în Capitală, după explozia cazurilor de covid-19