Virgil Popescu contestă suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis: „Să îi excludem din partid pe parlamentarii PNL care semnează această tentativă de adâncire a crizei”

Ministrul interimar al Energiei a catalogat demararea procedurii de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis drept o "tentativă de adâncire a crizei şi de a zgudui democraţia".

02 nov. 2021, 08:43
Virgil Popescu contestă suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis: „Să îi excludem din partid pe parlamentarii PNL care semnează această tentativă de adâncire a crizei”

De asemenea, Virgil Popescu a propus în Biroul Executiv al PNL excluderea parlamentarilor liberali care semnează demersul.

„Ştiu că traversăm o perioada delicată, în care, din păcate, durerea unora este exploatată în mod cinic de persoane fără scrupule (…) astăzi au mai făcut un pas în a crea o nouă falie în societate: demararea procedurilor de suspendare a preşedintelui. Fără un motiv real. Aşa…pe vorbe! Condamn această făţărnicie politică pusă în scenă de cei de la AUR”, a scris, luni seară, Virgil Popescu, pe Facebook.

Citeşte şi: OFICIAL Florin Cîţu anunţă depunerea mandatului lui Nicolae Ciucă: „Vom propune Biroului Politic Naţional să flexibilizăm mandatul şi vom demara negocieri cu toate partidele responsabile”

Ministrul interimar al Energiei a propus ca parlamentarii care vor semna demersul AUR să fie excluşi din partid.

„Le-am cerut colegilor din BEx să fie de acord să îi excludem din partid pe parlamentarii PNL care semnează această tentativă de adâncire a crizei şi de a zgudui democraţia. Regret că au existat momente când şi alţi colegi de pe scenă politică au preferat să se “facă frate cu…” crezând că vor trece puntea, când…din păcate…au pus doar umărul la “scufundarea” României”, a mai afirmat Virgil Popescu.

AUR a declanşat luni procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis. Anunţul a fost făcut de copreşedintele partidului, George Simion.

Citeşte şi: AUR demarează procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis. George Simion: „E momentul. Vom merge până la capăt”