Virgil Popescu îl desființează pe Orban: „Să-și dea seama cât rău face acum PNL și românilor”

Virgil Popescu, ministrul interimar al Economiei, îl pune la punct pe Ludovic Orban.

11 sept. 2021, 15:00
Virgil Popescu îl desființează pe Orban: „Să-și dea seama cât rău face acum PNL și românilor”

Ludovic Orban încearcă să mininalizeze parteneriatul PNL cu președintele Klaus Iohannis, ceea ce e regretabil, a transmis Virgil Popescu într-un mesaj pe Facebook.

„Parteneriatul PNL cu presedintele Klaus Iohannis a fost si este unul de durata. Este regretabil ca presedintele PNL Ludovic Orban incearca sa minimalizeze acest parteneriat pentru care am muncit cu totii. Ludovic Orban ar trebui sa isi dea seama cat rau face acum PNL si, implicit, romanilor prin aruncarea in spatiul public a unor vorbe incorecte.

Klaus Iohannis este presedintele meu. Este presedintele romanilor, cel care reprezinta interesele Romaniei la cel mai inalt nivel”, a scris Virgil Popescu pe pagina sa de Facebook.

Orban îl sfidează pe Iohannis: „Eu cred că PNL nu are nicio datorie faţă de preşedinte. Dimpotrivă”

Ludovic Orban nu-l iartă pe Klaus Iohannis după ce preşedintele s-a poziţionat mai degrabă alături de Florin Cîţu în campania internă din PNL. Orban nu l-a cruţat nici pe Cîţu: „Ai aruncat ţara în criză, eşti ameninţat de moţiune şi să te postezi în Superman!”.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la prezentarea candidaturii sale la șefia partidului în fața membrilor PNL Dâmbovița, că liberalii nu îi datorează nimic președintelui Klaus Iohannis, afirmația fiind aplaudată la scenă deschisă.

„Eu cred că PNL nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis. Dimpotrivă. Am convingerea că preşedintele PNL trebuie să fie ales de membrii PNL cu mintea lor, cu gândirea lor şi cu sufletul lor. Eu cred că preşedintele PNL trebuie să fie îndatorat şi legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dumneavoastră, marea oaste a PNL. Vă asigur, în acelaşi timp, că după ce voi câştiga, va fi acelaşi parteneriat de succes cu preşedintele României, aşa cum a fost în toţi cei patru ani de zile cât am fost preşedintele PNL şi am câştigat aproape toate bătăliile pe care le-am dus”, a spus Ludovic Orban într-un discurs electoral la Dâmboviţa.