Visul Rapidului la titlu, spulberat în ultimul minut

Giuleştenii au fost egalaţi în prelungiri pe propriul teren, de FCM Târgu Mureş, şi sunt la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu patru minute înainte de finalul campionatului.

RomaniaTV.net
07 mai 2012, 05:46
Visul Rapidului la titlu, spulberat în ultimul minut

Rapid a mai făcut un pas greşit în lupta pentru titlu. Echipa lui Răzvan Lucescu a terminat la egalitate, 1-1 cu FCM Târgu Mureş şi s-a îndepărtat de liderul CFR. Chiar dacă au fost intezişi în Giuleşti în urma incidentelor de la partida cu Steaua, suporterii Rapidului şi-au făcut simţită prezenţa la meci cu torţe şi fumigene.

Echipa lui Răzvan Lucescu a avut prima ocazie după 23 de minute. Romeo Surdu a încercat poarta lui Balauru de la 20 de metri, fără succes. Giuleştenii puteau deschide scorul 6 minute mai târziu, dar Teixeira a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize. Herea şi-a încercat şi el norocul de la 25 de metri, dar şi de această dată Balauru a reuşit să reţină. În repriza secundă Deac a fost la un pas să înscrie, dar mingea a fost scoasă de pe linia porţii de Cordoş.

Daniel Pancu a adus bucuria cu 9 minute înainte de final, când a înscris din centrarea lui Tecşeira. Giuleştenii au terminat partida în 10 oameni după ce Deac a văzut al doilea cartonaş galben. Când jucătorii Rapidului se pregăteau să sărbătorească o nouă victorie, Ljubojevic a înscris în poarta lui Dani Coman.

Remiza 1-1 le-a dat planurile peste cap giuleştenilor, care s-au îndepărtat la 5 puncte de liderul CFR şi au şanse minime să câştige titlul în acest an.