VISURI LA CHEIE 17 noiembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Povestea cutremurătoare a unui campion: „Mă simt cel mai bogat om din lume, chiar dacă nu avem nimic”

Performanța se întreținere cu susținere, însă există exemple care dau adevărate lecții de viață tuturor.

17 nov. 2021, 14:25
VISURI LA CHEIE 17 noiembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Povestea cutremurătoare a unui campion: „Mă simt cel mai bogat om din lume, chiar dacă nu avem nimic”

VISURI LA CHEIE 17 noiembrie 2021. Edița din seara aceasta aduce în fața telespectatorilor povestea unor campioni care s-au luptat mai întâi cu neajunsurile vieții, înainte să dea piept cu adversarii din ring.

VISURI LA CHEIE 17 noiembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

Pentru a ajunge la rezultate deosebite, ai nevoie de multă disciplină, antrenament și voință.

Diseară de la 20:30, vom cunoaște povestea unor frați, campioni la kempo, care trăiesc într-o garsonieră, alături de părinții și surioara lor.

„Titlurile mele sunt de: dublu campion mondial, triplu vicecampion mondial, de câteva ori campion european și vicecampion european. Eu visez să lupt cu cei mai buni din toată lumea”, va spune Vali, unul dintre băieți.

În cei 25 de metri pătrați în care locuiește întreaga familie primează medaliile și cupele câștigate de tinerii care au trecut peste orice obstacol pentru a-și atinge visul. „Mă uitam la pereții casei și mi-am dat seama că medaliile acum ocupă cam 15-20% din suprafața casei”, va spune Dragoș Bucur.

Însă, copiii mai au un vis. Să nu mai fie nevoiți să trăiască fără tatăl lor, care pleacă la muncă în Anglia pentru a le putea construi o casă: „Mama mea este o eroină pentru că face niște eforturi extraordinar de mari. Pe mama o admir foarte mult. Tata a fost mai mult plecat, de când am fost mici. Mai aveam nevoie de el, se simțea lipsa lui”.

„Mă simt cel mai bogat om din lume, chiar dacă nu avem nimic, avem o familie foarte frumoasă și îi iubesc din tot sufletul”, povestește tatăl, cu lacrimi în ochi, mândru de copiii care au reușit să fie un exemplu. „Îmi place să mă distrez, dar când am timp. Antrenamentele sunt o prioritate, școala – viitorul meu depinde de asta”, sunt cuvintele lui Vali.

Echipa Visuri la cheie va ajunge diseară în Slobozia și va renova casa pe care tatăl a început să o construiască pentru familie. Întreaga poveste, de la 20:30.

Citește și: VISURI LA CHEIE 10 noiembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Povestea cutremurătoare a celor trei copii pentru care dușul este un simplu lighean: ”Nu ne lipsește nimic, doar mami!Anunțul trist făcut de copii”