VISURI LA CHEIE 22 decembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Ediție specială, dedicată Crăciunului! Cum se va schimba viața a zeci de copii

O nouă ediție a emisiunii ”Visuri la cheie” va avea loc în această seară, la Pro TVm de la ora 20.00. Episdoul din această seară va fi cu totul și cu totul specială având în vedere că ziua de Crăciun se apropie cu repeziciune.

22 dec. 2021, 18:13
VISURI LA CHEIE 22 decembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Ediție specială, dedicată Crăciunului! Cum se va schimba viața a zeci de copii

VISURI LA CHEIE 22 decembrie 2021. De această dată, echipa s-a hotărât să facă ceva special și a pregătit un proiect unic, pentru viitorul copiilor. Nu mai puțin de 30 de suflete vor avea parte de momente speciale și de multe surprize în Ajun de sărbătoare.

VISURI LA CHEIE 22 decembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

Părintele Manuel, din Urlați,  este cel care, în urmă cu mulți ani, a transformat casa parohială în centru de zi și a ales să se mute alături de familia lui într-un apartament. Înțelegând problemele din localitate și riscul major de abandon școlar, acesta a ales cu sufletul: să se pună pe locul doi pentru a le oferi tinerilor un pas spre o viață mai bună.

„Povestea a început acum aproximativ 10 ani. Lucrurile erau altele decât sunt în prezent. Era o stare de sărăcie destul de mare. Erau copii care nu se duceau la școală că nu aveau hrană. Și atunci i-am luat de pe stradă și le-am oferit sprijin”, va povesti părintele. „Îmi aduc aminte, când le-am făcut prima dată paste, nu au vrut să mănânce – nu știau ce sunt”, completează soția acestuia.

Citește și: VISURI LA CHEIE 3 noiembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Povestea cutremurătoare a Sarei: Am înțeles devreme că, pentru mama mea, copilul era alcoolul!
Părintele este cunoscut pentru ajutorul pe care îl oferă comunității, iar oameni dragi, care l-au sprijinut de-a lungul timpului vin să dea o mână de ajutor. Iubita artistă și jurată a emisiunii Românii au talent, Andra, va ajunge în Urlați, unde îi va colinda și va face decorațiuni pentru cei mici, înainte de sărbători. „Crăciunul pentru mine este speranță și aici asta li se oferă acestor copii – speranța că viitorul poate să arate altfel față de ce au văzut acasă. De speranță avem nevoie toți, chiar și noi adulții, ca să vedem un viitor mai bun, mai ales într-o lume care nu este atât de colorată, e frumos să o colorăm noi, așa cum am făcut astăzi”, va spune Andra.

Citește și: VISURI LA CHEIE 8 decembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Povestea emoționantă a patru frați rămași singuri pe lume: „Nu am avut cui să spun și eu, nici măcar o dată, mamă”