VISURI LA CHEIE 8 decembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Povestea emoționantă a patru frați rămași singuri pe lume: „Nu am avut cui să spun și eu, nici măcar o dată, mamă”

O nouă poveste impresionantă va fi dezvăluită, miercuri seară, la ”Visuri la Cheie”. Echipa va ajunge astăzi în Petroșani unde va descoperi soarta tragică a patru frați.

08 dec. 2021, 17:55
VISURI LA CHEIE 8 decembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Povestea emoționantă a patru frați rămași singuri pe lume: „Nu am avut cui să spun și eu, nici măcar o dată, mamă”

VISURI LA CHEIE 8 decembrie 2021. Cei mai mulți copii sunt ghidați chiar și ca alduți de modul în care au trăit în primii ani de viață. Mulți dintre aceștia au parte de un parcurs umbrit de țipete și bătăi.

VISURI LA CHEIE 8 decembrie 2021. Povestea emoționantă a patru frați rămași singuri pe lume: „Nu am avut cui să spun și eu, nici măcar o dată, mamă”.

Andrei, un tânăr de 27 de ani, a luat viața în piept încă de mic și a ajuns să fie părinte pentru frații lui mai mici. Mama lor s-a stins din viață cu mulți ani în urmă, iar băiatul a ales să plece la muncă în străinătate, în timp ce frații lui au rămas în grija tatălui „Nu am avut cui să spun si eu, nici măcar o dată, mamă”.

Tânărul s-a întors imediat acasă, după ce a aflat că sora lui este în spital, în stare gravă. Pentru aces incident nefericit a fost devină doar tată lor. „A fost durere mare. A avut ca urmare o lungă recuperare, am fost cu ea la medic, i s-a spus că lovitura a fost foarte periculoasă”.

„Tatăl meu începuse să consume alcool tot mai mult, venea de la muncă.. scandaluri, certuri. Foarte mult își descărca furia pe mine. Venea și-mi zicea că ce-i cu mâncarea asta, că de ce ai făcut curățenia așa – nimic nu-i convenea din ce făceam și încercam să-i explic că nu are cine să mă învețe și că o să învăț cu timpul să fac și o ciorbă de care-i place lui… dar el nu înțelegea lucrurile astea – niciodată nu m-a înțeles”, va povesti, cu lacrimi în ochi, copila care a pornit în viață cu traume serioase din cauza tatălui.

Cei patru nu au o locuință a lor. Au dreptul o parte din casa bunicii, pe care o împart cu alte rude, așa că echipa Visuri la cheie nu are ce să renoveze, însă de mult am învățat că lucrurile bune se fac în echipă! O familie de români, stabilită în Spania, care urmărește emisiunea, a vrut să doneze un apartament cu trei camere unei familii care merită, iar acești copii, chiar merită! Locuința nu este într-o stare bună, însă aici intervine echipa care va face o transformare de vis. Nu ratați o poveste impresionantă diseară, de la 20:30.

Citește și: VISURI LA CHEIE 17 noiembrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Povestea cutremurătoare a unui campion: „Mă simt cel mai bogat om din lume, chiar dacă nu avem nimic”