VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 22 septembrie 2021. Povestea lui Cosmin este a unui supravieţuitor

Cosmin are 15 ani, o mamă operată de cancer şi trăieşte într-o încăpere care cu greu se poate numi apartament.

22 sept. 2021, 20:25

VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 22 septembrie 2021. Încercările vieții par mai ușor de suportat atunci când ești adult. Cumva ai maturitatea necesară să înțelegi anumite lucruri, arme mai multe cu care să te lupți, știi cum să gestionezi societatea. Ai un punct de vedere format, putere de muncă și se presupune că te cunoști pe tine și te poți controla să nu pici, poate, în depresie atunci când pare că nu există rezolvare.

VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 22 septembrie 2021

Cum e oare la 15 ani, când locuiești cu mama ta, operată de cancer, într-un apartament de 12 metri pătrați și, dintr-o dată, ai responsabilități de adult? Tatăl nu mai e. S-a stins. Astăzi, de la 20:30, la Visuri la cheie, vom cunoaște povestea lui Cosmin. Un tânăr care este mai mult decât un exemplu.

„M-am îndreptat înspre o direcție foarte bună cu liceul și încă încerc să mă îndrept înspre lumina de la capătul acestui mare, mare întuneric” – sunt cuvintele unui copil care a avut motive să se lase de școală, să intre în depresie sau să o ia pe un drum greșit. Însă el a ales să se refugieze în studiu.

Primele imagini de la filmările noului sezon „Visuri la cheie”. Ce schimbări se produc în acest sezon

VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Stă într-un cartier rupt de orice ar putea să se apropie de asemănarea unei capitale europene. Oamenii umblă pe stradă fără speranță, înconjurați de blocuri care stau să cadă pe ei, uitați printre betoane. „Cartierul acesta este luptă pentru supraviețuiere de pe-o zi pe alta. Urăsc tristețea pe care o oferă acest loc. Este ca atunci când crești o floare într-un petic de asfalt” – așa descrie Cosmin locul unde a trăit 15 ani.

Singur acasă nu va mai fi la Pro TV! Bomba anului: ce post va difuza filmul care rupe audienţele de Sărbătorile de Iarnă