Vitali Robertus, vicepreședintele gigantului petrolier rusesc Lukoil, a murit subit la vârsta de 54 de ani

Lukoil a anunțat decesul vicepreședintelui său Vitali Robertus, prin intermediul unui comunicat, fără a oferi alte detalii.

14 mart. 2024, 15:41
Vitali Robertus, vicepreședintele gigantului petrolier rusesc Lukoil, a murit subit la vârsta de 54 de ani
Vicepreședintele Lukoil, Vitali Robertus, a murit subit la 54 de ani

Gigantul petrolier Lukoil a anunțat decesul vicepreședintelui său Vitali Robertus. Într-un comunicat, compania transmite că Robertus a murit „subit”, la vârsta de 54 de ani, potrivit Sky News.

Citește și: Un alt director Lukoil a murit subit. Vladimir Nekrasov a criticat invadarea Ucrainei de către Vladimir Putin

Acesta lucra în cadrul companiei de peste trei decenii și este cel mai recent caz dintr-o serie de directori de top din domeniul petrolului și gazelor care au murit în circumstanțe subite.

În luna octombrie a anului trecut, Lukoil declara că președintele consiliului de administrație, Vladimir Nekrasov, a murit de insuficiență cardiacă la vârsta de 66 de ani, scrie G4Media.ro.

Citește și: Încă un oligarh de-al lui Putin, manager la Lukoil, a murit în condiţii halucinante. Un şaman l-a tratat cu venin de broască râioasă

Fostul director executiv de top al companiei, Alexander Subbotin, a fost găsit fără viață în mai 2022 după ce, aparent, a suferit un atac de cord.

Tot în 2022, în luna septembrie, mass-media de stat a raportat că președintele Ravil Maganov a murit după ce a căzut de la fereastra unui spital din Moscova.