Vitamina banală cu efect de botox. Netezește tenul cât ai clipi și vine cu beneficii extraordinare asupra pielii

Un vloggeriță de aproape 70 de ani face furori pe internet după ce a dezvăluit secretul unui ten absolut impecabil. Aceasta a vorbit într-unul dintre filmulețele pe care le postează online, despre rutina sa de îngrijire a pielii.

09 mart. 2022, 10:45
Vitamina banală cu efect de botox. Netezește tenul cât ai clipi și vine cu beneficii extraordinare asupra pielii

Vitamina banală cu efect de botox. Hotărârea a luat-o după ce tot mai mulți fani a acuzat-o pe aceasta că are botox. Femeia a scris că suferă de boala Chron, o afecțiune a tractului digestiv.

Vitamina banală cu efect de botox. Netezește tenul cât ai clipi și vine cu beneficii extraordinare asupra pielii

„Voi împlini 67 de ani în aprilie. Nu pot, din motive medicale, să-mi fac vreodată injectări cu botox, acid hialuronic sau operații estetice. Deci, depind de rutina de îngrijire a pielii. Am folosit Retin-A sau Tretinoin din 1987 sau 1988, adică vitamina A. Nu hidratez, îmi las pielea să se decojească după ce se usucă inițial, apoi faptul că nu folosesc cremă hidratantă determină organismul să producă colagen” a explicat ea, potrivit thesun.

Tratamentul topic cu vitamina A îmbunătățește aspectul cosmetic al pielii, dar ajută și la tratarea unor probleme funcționale ale pielii, cum ar fi acneea și afecțiunile precanceroase, cum ar fi keratozele actinice, spune Societateaății Americană a Chirurgilor Plasticieni.

Melissa a spus că a început să folosească sistemul Obagi Nu Derm câțiva ani mai târziu, dar acum folosește doar două dintre produsele lor.

Marca de îngrijire a pielii Obaji NU Derm oferă tratamente pentru piele care necesită prescripție medicală menite să uniformizeze nuanța pielii și să ajute la tratarea hiperpigmentării, a melasmei și a petelor de la soare. De asemenea, aceste produse ajută pielea să apară mai plină și să-și îmbunătățească laxitatea.

Citește și: Nu consuma această băutură, bogată în vitamina C, dacă ești infectat cu Omicron! Greșeala pe care o face multă lume și care înrăutățește simptomele
APT Medical Aesthetics a remarcat că „laxitatea pielii apare atunci când pielea își pierde fermitatea și structura și devine slăbită și începe să se lase”, un semn comun al îmbătrânirii.

Melissa a explicat că unul dintre ingredientele de bază ale mărcii este hidrochinona, un agent topic folosit special pentru a viza hiperpigmentarea.

De asemenea, ea a precizat că folosește un ser cu vitamina C, deși nu a numit produsul specific.

Citește și: Licoarea-minune care face furori printre românce. Laptele de cartof nu are zahăr și conține o cantitate mare de vitamina D. Cum se prepară