Vitezoman lăsat liber după ce a băgat o adolescentă în comă şi a fugit de la locul accidentului VIDEO

Chin nesfârşit pentru o familie din Cenad, judeţul Timiş, după ce fata lor de 16 ani se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital, cel care a lovit-o cu maşina şi a fugit de la locul accidentului a scăpat de închiosoare. Şoferul, lăsat acum de instanţă în arest la domiciliu este un vitezoman înrăit aşa cum de altfel se lăuda chiar el pe internet.

RomaniaTV.net
05 apr. 2015, 05:48

Dora Târziu, o fata de 16 ani din comuna timișeană Cenad, se zbate între viață și moarte pe un pat al Secției de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean Timișoara, în comă de gradul patru, în stare critică, iar șansele de supraviețuire sunt minime. Adolescenta a fost lovită, în cursul serii de joi seara, de un șmecher cu BMW care a fugit de la locul accidentului, potrivit Timişoara Online.

Citeşte şi Bărbat STRIVIT între două maşini şi dus la spital în comă VIDEO ŞOCANT

 

Șoferul, Sofian Daniel Precup, este de etnie rromă, are 22 de ani și locuiește în satul Bărăteaz. Acesta a fost reținut în cursul zilei de vineri de către polițiști și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Citeşte şi Accident cumplit în Cluj: Un şofer de 24 de ani a murit după ce a derapat cu maşina şi a lovit un stâlp FOTO

Între timp, pe Facebook a fost creată pagina „Să o ajutăm pe Dora Târziu încercând să schimbăm ceva în țara asta„.

Zeci de prieteni ai Dorei i-au scris mesaje de încurajare pe rețeaua de socializare. „Nu vezi acest mesaj, dar sper cât de curând să-l citești, să te ridici din pat, să zâmbești și să spui: Sunt o învingătoare! Dumnezeu să te ajute și să te faci bine!„, „Luptă, viața e prețioasă” sau „Dora, fi puternică și luptă pentru viață, noi ne rugăm ca Dumnezeu să aibă grijă de tine, iar îngerii să te ocrotească sub aripile lor de tot răul. Fii puternică„, acestea sunt doar câteva dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a Dorei Târziu.