Viviana Sposub este gravidă. A făcut anunţul la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Da, sunt însărcinată”

Viviana Sposub este gravidă. Vedeta trăieşte o poveste de dragoste cu George Burcea, pe care l-a cunoscut la emisiunea "Ferma", acolo unde au şi format un cuplu. Recent, a lăast fanii cu gura deschisă când a făcut un anunţ la "Bravo, ai stil! Celebrities".

14 dec. 2021, 17:28
Viviana Sposub este gravidă. A făcut anunţul la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Da, sunt însărcinată”
Viviana Sposub este gravidă

Viviana Sposub este gravidă. Participanta la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub a facut marele anunt in cadrul unui dialog cu Ilinca Vandici, emisiune care va fi difuzată pe Kanal D in ziua de miercuri, 15 decembrie.

Viviana Sposub este gravidă

Iubita lui George Burcea a răspuns categoric şi n-a lasat loc de interpretări, primind şi felicitările celor aflaţi in platou.

Ilinca Vandici: „Eşti însărcinată?”

Viviana Sposub: „Da!

Ilinca Vandici: „Felicitări, Viviana!

Viviana Sposub: „Mulţumesc!

Însă, este foarte posibil ca sarcina Vivianei să nu fie reală, ci doar să facă parte dintr-o poveste. Concurentele din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, pe lângă ţinutele pe care le prezintă, trebuie să creeze şi o poveste pe măsură.

Citeşte şi: Viviana Sposub, reacţie incredibilă când a fost întrebată cum se înţelege cu Andreea Bălan şi fetiţele lui Burcea

Şi George Burcea a dat de înțeles că iubita lui ar fi însărcinată

George Burcea a postat o imagine pe rețelele de socializare care a dat de înțeles că actorul și Viviana Sposub vor avea un copil împreună, destul de curând.

Actorul a postat o imagine în care apare un nou-născut, iar mesajul lui Burcea a fost: „Vine!”, însoțit de o melodie intitulată „Momente magice”.

Cei care îl urmăresc pe George Burcea pe rețelele de socializare au crezut că fostul soț al Andreei Bălan așteaptă un copil cu Viviana Sposub. De fapt fotografia a fost doar o manieră prin care actorul își promova viitorul său film, iar „copilul” era chiar pelicula care s-a filmat în Irlanda.

De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta.

Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”, spunea Viviana pentru viva.ro.