Viviana Sposub nu recunoaște că ar avea o relație cu Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin: „Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă”

Viviana Sposub a reacționat după ce s-a zvonit că ar avea o nouă relație, după despărțirea de George Burcea. Vedeta spune că informațiile apărute sunt complet neadevărate.

13 sept. 2023, 09:21
Viviana Sposub nu recunoaște că ar avea o relație cu Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin: „Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă”
Viviana Sposub neagă relația cu Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin

Viviana Sposub a răbufnit pe internet după ce s-a spus că ar avea un nou iubit după despărțirea de George Burcea. Fosta prezentatoare de televiziune a transmis un mesaj clar prin care a explicat ce legătură are cu bărbații în compania cărora a fost văzută după separarea de actor.

Citește și: Viviana Sposub s-ar fi cuplat cu fostul soț al Andreei Marin, după ce l-a dat uitării pe George Burcea. Cum l-a cunoscut vedeta pe cel care i-a frânt inima „Zânei Surprizelor”

Viviana și George au fost împreună trei ani, dar au decis să pună punct relației în luna iulie a acestui an. La puțin timp după aceea, vedeta a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, despre care s-a presupus că este cel care a făcut-o să renunțe la fostul iubit.

Mai apoi, Viviana Sposub a fost fotografiată în compania lui George Burcea, însă niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat faptul că s-ar fi împăcat. Vedeta a luat atitudine, după ce s-a săturat să audă zvonuri despre viața ei amoroasă.

Citește și: Viviana Sposub se confruntă cu probleme de sănătate după despărțirea de George Burcea: „Durerea s-a agravat. Am crezut că o să treacă de la sine”

Aceasta le-a transmis fanilor că nimeni nu ar trebui să creadă că are un nou iubit până când nu va anunța ea. Ce a făcut-o să răbufnească a fost faptul că s-a insinuat că se iubește cu fostul soț al Andreei Marin.

De ceva vreme, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care a fost supusă mai multor proceduri de recuperare la clinica lui Tuncay Ozturk, documentând tot procesul în mediul online.

„Nici nu pot să-mi închipui cum niște oameni pot inventa în fiecare zi câte o nouă poveste falsă despre viața mea personală sau profesională. De câteva luni mă confrunt cu dureri la genunchi și merg la clinica domnului Tuncay Ozturk pentru recuperare.

Foarte mulți urmăritori mi-au scris că au aceeași problemă ca mine și că sunt interesați de recuperarea mea, așa că am postat diferite materiale filmate în timpul procedurilor pe care le fac la clinică.

Nu m-am gândit nicio secundă că cineva ar putea transforma această situație într-un titlu de tabloid. E strigător la cer ca orice bărbat cu care interacționez, fie Tuncay Ozturk, Saint Levant, colegi de muncă, antrenori de fitness, prieteni, colaboratori etc., să fie catalogat ca noul meu iubit.

Să crezi că o femeie nu poate avea cu un bărbat nicio altfel de relație decât una amoroasă este pur misoginism. Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă!”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.