Viviana Sposub s-ar fi cuplat cu fostul soț al Andreei Marin, după ce l-a dat uitării pe George Burcea. Cum l-a cunoscut vedeta pe cel care i-a frânt inima „Zânei Surprizelor”

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după o relație intensă care a durat trei ani, iar ea se pare că s-a aruncat deja în brațele altui bărbat. Acesta nu ar fi nimeni altul decât fostul soț al Andreei Marin, Tuncay Ozturk.

12 sept. 2023, 10:03
Viviana Sposub s-ar fi cuplat cu fostul soț al Andreei Marin, după ce l-a dat uitării pe George Burcea. Cum l-a cunoscut vedeta pe cel care i-a frânt inima „Zânei Surprizelor”
Viviana Sposub ar fi intrat în grațiile fostului soț al Andreei Marin

După o relație intensă, Viviana Sposub anunța în luna august că povestea de dragoste cu George Burcea a ajuns la final. Motivul ar fi fost neînțelegerile dintre ei, dar se pare că la mijlo ar fi fost un alt bărbat, Sain Levan, un artist de origine palestiniană, în vârstă de 22 de ani.

Nici această presupusă idilă nu a durat prea mult, iar Viviana a fost văzută din nou în brațele lui Burcea la începutul lunii septembrie, lumea crezând că va avea loc marea împăcare. Cu toate astea, cei doi nu au recunoscut nimic, iar pe rețelel de socializare nu par deloc un cuplu.

Citește și: Împăcarea anului în showbiz-ul românesc! George Burcea și Viviana Sposub au îngropat securea războiului

Viviana Sposub a fost văzută adesea la clinica lui Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, iar fanii au ajuns la concluzia că între cei doi ar fi vorba, de fapt, despre o relație amoroasă. De fapt,, vedeta are probleme la un genunchi, iar turcul o ajută pe partea de fizioterapie și în loc să îi ia bani pentru consultații a acceptat un contract de barter.

Tuncay Ozturk este recunoscut ca un mare cuceritor, iar cum Viviana nu și-a asumat împăcarea cu George Burcea, nu este exclus ca între cei doi să se înfiripe ceva. Pentru moment, relația pare una strict profesională.

Citește și: Viviana Sposub se confruntă cu probleme de sănătate după despărțirea de George Burcea: „Durerea s-a agravat. Am crezut că o să treacă de la sine”

În trecut, turcul a fist acuzat de infidelitate, iar Andreea Marin i-a cerut divorțul după ce ar fi îșelat-o cu asistenta lui. Chiar dacă a crezut că și-a găsit sufeltul pereche, Zâna Surprizelor a fost foarte dezamăgită de acestă căsnicie și a spus de mai multe ori că o regretă și o consideră cea mai mare greșeală din viața ei.

Ozturk nu și-a mai asumat nicio relație de la divorț, dar a fost văzut în compania mai multor domnișoare.