Viviana Sposub şi-a dat demisia de la Kanal D. Care este motivul pentru care a renunţat la postul TV

Viviana Sposub vrea să-şi schimbe radical viaţa şi cere rezilierea contractului cu Kanal D. Vedeta vrea să plece în America, acolo unde ea şi iubitul său, George Burcea, vor să-şi încerce norocul în actorie.

14 nov. 2022, 11:18
Viviana Sposub şi-a dat demisia de la Kanal D. Care este motivul pentru care a renunţat la postul TV
Viviana Sposub şi-a dat demisia de la Kanal D. Care este motivul pentru care a renunţat la postul TV

Viviana Sposub şi-a dat demisia de la Kanal D. Vedeta nu mai are nicio emisiune în acest moment, dar contractul ei cu postul TV mai este valabil încă un an, astfel că aceasta a cerut rezilierea înţelegerii. Aceasta îl va însoţi în America pe iubitul său, George Burcea, care va călca pe covorul roșu al unui celebru local din Los Angeles, la lansarea oficială a serialului Wednesday, ce va fi difuzat pe Netflix, o continuare de fapt a celebrei Familii Adams. Cei doi plănuiesc să stea mai mult timp peste Ocean și să-și încerc norocul în actorie, scrie Playtech.

Citeşte şi: Ce a făcut Viviana Sposub înainte de a deveni celebră. „Cu o singură valiză am ajuns la București. Aveam 19 ani”

Potrivit sursei citate, Viviana Sposub și-ar fi anunțat intenția de a rezilia contractul cu Kanal D: „George se ocupă de cariera Vivianei, iar cei de la Kanal D au fost puși în temă cu faptul că aceasta va fi plecată din țară pentru o perioadă mai lungă”. George Burcea ar avea mai multe angajamente de onorat ăn SUA, iar Viviana Sposub își va încerca şi ea norocul în actorie.

Citeşte şi: George Burcea o răsfaţă pe Viviana Sposub. I-a gătit o reţetă delicioasă

Viviana Sposub și George Burcea au o relaţie de peste doi ani de zile, începută în timpul filmărilor la „Ferma”, iar cei doi au deja în plan să se căsătorească cât mai curând. „Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027! Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine”, a declarat George Burcea.